jueves, 1 de noviembre de 2007

El Palamós empata amb el Mataró (1-1)


FITXA TÈCNICA: PALAMÓS 1 MATARÓ 1

(10a jornada de lliga del grup V de Tercera Divisió. Dijous 1 de novembre de 2007).

PALAMÓS CF: Toni Montero (7), Elies (6), Deu (6), Giro (6), Cornella (6), Carmelo (6), Marc Pujol (6), Diego (6), Carlos Lopez (6), Jaume Duran (6) i Planagumà (7).

SUBSTITUCIONS
Ferran Corredor (-) per Marc Pujol (82').
Fran Jérez (-) per Diego (87')
Alvaro(-) per Planaguma (89')

MATARÓ: Sergio Morán (7), Javi Gonzalez(6), Victor Duran (6), Kiko Rimblas (6), Navarro(6), Mourad (6)x Sauras (5) min 79, Oscar (6), Albert Parés (5) x (Alex (5), min 58), Albert Martínez (5) Juanje (5) i Callicó (5) x (Palet(5), min 46)

SUBSTITUCIONS
Palet per Callico(46').
Oscar Geli per Albert Parés(55').
Sauras per Mourad (79')

ARBITRE : Oliva Bueno (x)
TARGETES GROGUES
Diego i Planagumà del Palamos / Kiko Rimblas, Navarro, Victor Durán i Juanje del Mataró.

GOLS
1-0: Dani Planaguma,(10').
1-1: Mouraud, (50').

INCIDENCIES :

Uns 100 espectadors. El Mataro va lluir la segona samarreta del Palamos CF (amb la publicitat i l'slogan "Jo també soc del Palamos"), ja que es va oblidar la seva equipació suplent. Va veure el partit, des de la tribuna del Nou Municipal l'ex-técnic del Palamós, actualment als equips de base del Barça, Doménech Torrent.

COMENTARI:

EL Palamós va avançarse en el marcador amb un gol de Dani Planagumà, en el minut 10 de la primera part. Una centrada de Jaume Durán , des de la banda esquerra va acabar amb un xut de Planagumà, que va sorprendre al porter visitant Sergio Morán. Uns minuts abans el mateix Planagumà ja havia disposat d'un altre bona ocasio per marcar. El pitxixi palamosi ja ha marcat, amb aquest gol, cinc dianes en les deu primeres jornades. En el minut 17, el porter palamosí, Toni Montero, que tornava a la titularitat, va fer una molt bona intervenció, aturant un xut d'Albert Martínez, quan estava tot sol, dins l'area petita, i ho tenia tot el seu favor per marcar el gol de l'empat. En el minut 23, l'àrbitre va anular justament un gol a l'ex-jugador del Palamós Albert Parés, per fora de joc. En aquesta primera part va haver-hi equilibri de forces entre tots dos equips i ocasions de gol. El Palamos podia haver marcat el segon gol en el minut 34, desprès d'una centrada de Elies Martí, des de la banda dreta, que Carlos Lopez va rematar massa desviat. La primera part va acabar amb una nova ocasio del Mataro. Una rematada amb el cap de Victor Duran va pasejar-se per la linia de gol, per acabar refusant la pilota la defensa palamosina. El Mataro va portar durant molts minuts

Nomes començar la segona part, el Palamos va disposar de l'ocasio per sentenciar. Planaguma (3') va fallar davant l'exsabadellenc Sergio Moran i acte seguit l'ex-jugador del Girona Mourad, va marcar el gol de l'empat. En el minut 50, Mourad . En el descans Jaume Creixell va donar entrada a Palet en el lloc de Callico i al'inici del segon temps va substituir Parés. L'ex-jugador Palamos va estar poc encertat en el seu retorn al Nou Municipal. Oscar Geli va ocupar el seu lloc a l'equip mataroní.
En aquest segon temps, arran del gol, el Palamos es va enfonsar, pero a mesura que pasaven els minuts va anar refent-se i va intentar des-fer l'empat. En el minut 71, Carlos Lopez va fer novament lluir al porter visitant amb un xut de falta. En el darrer quart d'hora el Palamos va tornar a disposar de dues noves ocasions. Primer amb un xut de Carlos Lopez i després amb una xilena de Planagumà. El davanter garrotxi, a pocs minuts del final, va haver de ser substituit Dani Planaguma, amb un fort cop al cap, que va necessitar de l'atencio de la Creu Roja, que li van haver d'aplicar diversos punts de sutura.

El Palamos es desplaçara aquest proper diumenge al Mini Estadi, per jugar, a partir de dos quarts de cinc de la tarda, contra el Barça B de Pep Guardiola, que encara no ha perdut cap partit com a local.

No hay comentarios: