lunes, 5 de noviembre de 2007

EL PALAMÓS VA SORTIR DERROTAT DEL MINI ESTADI DAVANT DEL BARÇA B DE PEP GUARDIOLA (1-0)

El Palamós no va merèixer la derrota davant el Barça B perquè va disposar de fins a quatre clares ocasions a la segona part per endur-se, fins i tot, la victòria del Miniestadi. L´equip de Pep Guardiola, va aconseguir l´únic gol del partit als 25 minuts després d´una bona jugada col•lectiva que va culminar el davanter Toribio.
Aquest gol va deixar tocats els homes de Cándido Viana, tot i això, la possessió era barcelonista, però el perill el posaven els palamosins amb contra-atacs que, incomprensiblement, no acabaven amb gol.
A la segona part el Palamós va seguir ben situat en el camp i va guadir d’ocasions per haver marcat dos o tres gols, amb un xut al pal del migcampista Carmelo. Al final es va arribar amb una victòria per la mínima del Barça B. Amb la d’ahir, el Palamós ja suma cinc jornades consecutives sense aconseguir una victòria. L’equip de Candido, té opcions, en cap moment es mostra inferior als seus rivals, però la pilota no entra i s'acaben escapant punts cada setmana. Amb la derrota d'ahir, el Palamós ocupa ara la tretzena posició de la classificació amb dotze punts i la pròxima jornada, visitarà el Nou Municipal l’ Igualada.

Fitxa tècnica:

Camp: Mini Estadi. 900 espectadors.

Barcelona B: Oier (6), Fali (6) (Pedrito,m.60,6), Botía (6), Marc Valiente (7), Córcoles (6), Xavi Torres (6), Gai (7), Rueda (6) (Víctor Sánchez,m.84), Víctor Vázquez (7), Toribio (6) y Eneko (6) (Sergio,m.68).

Palamós: Montero (6), Deu (5), Giró (6), Gallardo (5), Cornellà (6) (Marc Pujol,m.74), Elies (5), Carmelo (5), Carlos López (5), Jaume Durán (5) (Fran,m.63), Dani Planagumà (6) y Diego (6).

Arbitro: Salas Montero. T.G.: Víctor Vázquez Toribio/Cornella, Dani Plangumà.

Gol: 1-0, Toribio (25’).

CRÓNICA DIARI SPORT (AUTOR: RICARD PRIETO)

El Barcelona B sumó tres puntos más en un partido muy trabajado, donde los de Pep Guardiola merecieron más goles ante un Palamós aguerrido que en la segunda apretó acelerador.

En el primer tiempo los blaugrana llevaron el peso del juego, aunque no se prodigaron en disparos a puerta. La primera opción para los locales llegó en el 6’, en un remate de Gai que detuvo con apuros Toni Montero. El Palamós, que apenas pisó el área rival, replicó tras un robo de Carlos López a Marc Valiente, que finalizó Planagumà con un disparo desviado. A cinco minutos para la media hota, una triangulación entre Víctor Vázquez, Eneko y Toribio la finalizó este último empalmando desde cerca (1-0). Con este tanto, el filial blaugrana ganó serenidad y dispuso de dos nuevas opciones de gol antes del descanso: un zurdazo de Toribio desde fuera del área que salió alto y, en el 44’, un remate de Víctor Vázquez.

En la reanudaicón se repitió la historia del partido ante el Banyoles, pues el conjunto gerundense protagonizó una fulgurante salida, y en cinco minutos gozó de tres oportunidades muy claras para empatar por medio de Planagumà, Carlos López y, la más clara, de Carmelo, que remató al poste. A partir del cuarto de hora los blaugrana tuvieron de nuevo el balón y marcaron el ritmo, aunque fueron incapaces de ampliar la cuenta. Y eso que Víctor Vázquez a pase de Gay, Pedrito -en acción personal- y, de nuevo Víctor Vázquez, a placer, rozaron el gol. El Palamós tuvo su opción en un remate de Elies que detuvo Oier.

PD 1: La crónica esta penjada avui dilluns ja que l'autor d'aquest blog ha estat uns dies de vacances a Suïssa. Us recomano aquest destí, concretament al costat de llac Leman, ciutats com Montreaux i poblets com Gruyere (on fan el famós formatge), son dignes d'anar-hi si voleu pasar uns dies de relax.

PD 2. Segons m'explicava aquests matí el meu amic Josep Soldado (periodista de la Sexta), el partit Barça B - Palamos es va oferir pels video-marcadors gegants del Camp Nou abans del Barça - Betis, aprofitant que el donava en directe Barça TV mitjançant la plataforma Digital Plus. Si fem números segur que ha estat el partit del Palamós mes vist de l'història. A veure el Barça van anar-hi 73.000 espectadors. Tenint en compte que el Barça B - Palamós va acabar una mitja hora abans de començar el partit de l'Estadi del Camp Nou, podem calcular que entre 25.000 i 30.000 espectadors van veure els instants finals del partit del Palamós. Rècord per l'història.