miércoles, 7 de noviembre de 2007

ES PRESENTA A BARCELONA LA 32ENA EDICIÓ DE LA REGATA INTERNACIONAL DE VELA CHRISTMAS RACE


Aquest migdia ha estat presentada oficialment la 32ena edició de la regata internacional de vela de classes olímpiques Christmas Race. La clàssica regata nadalenca ha estat presentada al Saló de Protocol del Saló Nàutic i té com principal i més destacada novetat el canvi de dates. Per segon any, la regata se celebrarà la setmana anterior al Nadal. La regata palamosina, es disputarà del 17 al 22 de desembre, amb una participació prevista mesde 200 tripulacions de 25 països que competiran en aigües de la badia de Palamós. L'edició d'aquest any de la regata palamosina estarà dedicada al que va ser un dels seus principals impulsors i fundadors, l'expresident de la Real Federació Espanyola de Vela, Miquel Company, mort l'any passat. Miquel Company va ser una de les persones decisives per haver portat la regata al nivell actual, reconeguda internacionalment i inclosa en el Circuit Eurolymp.
La gran novetat en l'edició d'aquest any serà que totes les classes tindran la seva base en la platja de Palamós, degut al fet que el Club Nàutic Costa Brava, es troba immers en una gran remodelació. D'aquesta forma les diferents classes estaran en el mateix centre de la població, al final del Passeig Marítim.
La regata és la primera de l'any 2007 a l'efecte de la Federació Internacional de Vela (*ISAF) i és l'única prova del calendari espanyol inclosa en el Circuit Eurolymp, format per les vuit principals regates europees. La Christmas Race també és una regata puntuable per al Rànquing Mundial i Europeu de Classes Olímpiques. Des de sempre Palamós ha estat en un camp de regates clàssic a Europa i els diferents equips ja es troben des de fa diversos dies entrenant en aquestes aigües. Els països participants en l'edició d'aquest any seran un total de 25: Alemanya, Algèria, Àustria, Bèlgica, Bielorússia, Dinamarca, Eslovènia, Espanya, Finlàndia, França, Eslovènia, Gran Bretanya, Grècia, Holanda, Hongria, Índia, Irlanda, Israel, Itàlia, Lituània, El Marroc, Polònia, Portugal, Rússia, Suècia i Suïssa.
Les classes participants seran les olímpiques: *Neil *Pryde *RS-X en Masculí i Femení, *Europe, *Laser, *Laser Radial, *Finn, 470 Masculí i Femení, 49*er, *Star, Tornat i *Yngling.

PD: A L'IMATGE EL REPRESENTANT DE LA RFEV I CAMPIÓ OLÍMPIC ALEJANDRO ABASCAL EN EL MOMENT QUE PARLAVA DE LA FIGURA DE MIQUEL COMPANY.

1 comentario:

Anónimo dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.