viernes, 23 de noviembre de 2007

EL PALAMÓS JUGA EL SEGON DERBI GIRONÍ DE LA TEMPORADA AMB EL BANYOLES


El Palamós recupera el defensa Elies martí de cara al partit que l’enfrontarà aquest diumenge al Banyoles en el Nou Municipal. L’equip de Candido Viana afronta el segon derbi gironí de la temporada amb l’intenció d’aconseguir una victòria davant de la seva afició. L’equip palamosí només ha sumat 6 punts, dels últims 21 en joc.

El tècnic del Palamós Candido Viana tindrà les baixes per lesió de Jaume Duran, Santi Celaya i Marc Teixidor. Del derbi Palamós – Banyoles existeixen set precedents amb quatre victòries palamosines i tres dels banyolins.
El partit més recent és remonta a fa dos tempordaes i va acabar amb la derrota palamosina per 1 gol a 3. Els palamosins son tretzés amb quinze punts a només dos de la zona de descens, però a cinc del quart, el que demostra la gran igualtat a la categoria. El partit d'aquest diumenge es jugarà a partir de les cinc de la tarda. Mitja hora abans, començarà el programa de Ràdio Palamós, que inclou la transmissió en directe del derbi Palamós - Banyoles.

A la Segona Regional, la Fundació Esportiva Palamós rebrà demà a les cinc de la tarda el Pals en el Nou Muncipal. Per la seva banda el Sant Antoni es veura obligat ha estrenar camp tot i no tenir-lo encara del tot enllestit. El Sant Antoni volía aplaçar el partit amb el Cala Aguido., però l’equip blanenc no ha acceptat aquesta petició ni canviar l’ordre dels partit. Així doncs el Cala Aguidó de Blanes vistarà el nou camp del Sant Antoni demà dissabte a partir de les tres de la tarda. Finalment en aquesta Segona Regional, el Calonge juga al camp del Bisbat de Blanes.


Pel que fa al futbol de base de la Fundació, anoteu a la vostra agenda aquests compromisos per a demà dissabte als camps de la zona esportiva Josep Massot i Sais. A dos quarts de deu del matí, l'aleví B rep el Begur. A les onze, l'infantil B s'enfronta a l’escola de futbol de la Garrotxa B. A les tres de la tarda el cadet B s’enfrontarà al Bisbalenc B i a les cinc de la tarda el Juvenil B rep la visita de l’Anglés. Els de Cayetano Morgado reben el líder, l'equip que fins al moment s'ha mostrat més fort en aquest grup.

L’aleví A, juga a un quart d’una al camp municipal de Torroella de Montgrí, davant el Baix Ter. L’Infantil A juga a dos quarts de dotze al camp del Fornells. El cadet A viatja fins al camp de l’Olot, líder destacat de la categoria, mentre que el Juvenil A juga demà a les cinc al camp del Torroella amb l’Escola de Futbol del Baix Ter

En bàsquet, el Carnisseries Arnall, el sènior masculí A del Club Esportiu Palamós, visita la pista del Quart. El conjunt que entrena Lluis Puig es el líder de la categoria amb 8 victòries en 8 partits.El senior masculí B, del Club Esportiu Palamós, l'MC Crèdit, jugarà demà en el pavelló municipal d’esports davant del Lloret. El senior C, el Showboys, jugaran demà a la pista del Riudarenes.

El senior femení, el Catalunya Naútic, s’enfrontarà al Sant Vicenç de Torelló en el pavelló municipal d’esports de Palamós. Finalment, pel que fà al bàsquet, el junior femení es pot posar líder sí guanya el partit d’aquest cap de setmana a la pista de l'Onyar

L’activitat atlètica continua aquest cap de setmana a Palamós, ja que dissabte la nostra vila acollirà el 3r Campionat Comarcal de Cros, que comptarà amb la participació de joves atletes de clubs i escoles de tota la comarca del Baix Empordà. Aquesta prova, organitzada pel Consell Esportiu del Baix Empordà i el Departament d’Esports de l’Ajuntament de Palamós, s’iniciarà a les 10 del matí i tornarà a tenir com escenari el passeig del Mar, com ja va pasar aquest dijous amb la celebració del cros escolar.

En total es disputaran set curses en circuits que s’establiran en diverses distàncies. Les categories participants seran les de: benjamí; aleví; infantil, juvenil i cadet. Un cop finalitzades les proves, a partir de les 12 del migdia, tindrà lloc el lliurament de trofeus als diversos participants. Aquest 3r Campionat Comarcal de Cros que es disputarà a Palamós es classificatori per a la final nacional dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya.


L’ equip palamosí de Korfbal, el primer d’aquest esport a les comarques gironines, debutarà aquest dissabte a dos quarts d’una del migdia en el Pavelló Municipal d’Esports de Palamós, jugant davant el Keka de Terrassa, en la primera jornada del campionat federat que disputen bàsicament equips de la provincia de Barcelona. L’equip de categoria junior format per joves d’entre 16 i 18 anys. Els equips de korfbal són mixtes, formats per vuit jugadors i l'àrea de joc es divideix entre les zones d'atac i defensa. El korfbal manté certes similituds amb el bàsquet, i de fet es considera una evolució d'aquest esport influenciat pel ringball suec, tot i que és originari dels Països Baixos.

No hay comentarios: