jueves, 22 de noviembre de 2007

El Vedruna domina el catorzé Cros Atlètic Vila de Palamós.


Aquest matí s’ha disputat en un circuit urbà situat al passeig del Mar, la catorzena edició del Cros Atlètic Vila de Palamós. Hi han pres part gairebé 1700 escolars palamosins d’educació infantil, primària i secundària, xifra que ha representat un nou rècord de participació. La pluja ha impedit fer l’entrega de trofeus en el passeig i aquesta s’ha dut a terme en cadascun dels centres escolars de la vila.

La majoria dels guanyadors són alumnes del col•legi Vedruna. Les 14 proves previstes, que han començat a les nou del matí hi han finalitzat a dos quarts d’onze. S’han fet segons l’horari previst.

L’entrega de medalles i trofeus, però, no s’ha pogut dur a terme al Passeig del Mar com estava previst ja que coincidint, amb l’inici de la cerimonia, ha caigut un fort aiguat que ha obligat a suspendre l’acte. Una circumstància que lamentava el regidor d’esports de l’ajuntament de Palamós, Joan Curto. Un any més, la prova ha estat organitzada pel Departament d’Esports de l’Ajuntament de Palamós i l’Associació Atlètica Palamós. La cursa, com és habitual, tenia com a lema ‘L’esport un gest per la pau’.

Els guanyadors de la cursa han estat els seguents escolars palmosins: En categoria juvenil masculí, ha vençut, per segon any consecutiu Adel Mechaal, de l'IES Palamós, mentre que en cadet masculí, s’imposava Zacaria Ayachi, del IES Palamós.

En les categories femenines de juvenil i cadet han guanyat dos representants de l’escola Vedruna. Ariadna Moral en la juvenil i Miriam Casellas en la cadet. El mateix ha passat en categoria infantil amb victòries de Jordi Díaz i Julia Jansen, ambdós de l’escola Vedruna.

En la categoria aleví masculí ha vençut Cris Posadas, de La Salle Palamós, i en aleví femení Aïnoa Rosilllo, del Vedruna.

En benjamí masculí i femení han guanyat Said Mechaal del Vilaromà i Elena Jansen, del Vedruna.

En prebenjamí masculí s'ha imposat Luís Miguel Ramírez, de La Salle Palamós, i en prebenjamí femení Julia Barrera, del Vedruna.

Finalment, en categoria caganius masculí el guanyador ha estat Mohamed Benahi, del Ruiz Giménez, mentre en caganius femení, el triomf se l'ha endut Aina Cano, del Vedruna.

Així doncs, l’escola Vedruna de Palamós ha estat la gran dominadora d’un Cros Atlètic Vila de Palamós que ha comptat amb la participació més alta de totes les edicions disputades fins ara, amb un total de 1698 alumnes inscrits

L’organització, a causa de la pluja, ha entregat les medalles commemoratives als participants de les categories P-5 i prebenjamí, els trofeus als tres primers de les categories benjamí, infantil i cadet, i una medalla als classificats entre el quart i el desè lloc en els diferents centres escolars de la vila. També hi ha hagut diferents obsequis per als gairebé 1700 nens i nenes que han pres part en aquesta festa de l’esport escolar palamosí.

L’activitat atlètica a Palamós continua aquest cap de setmana, ja que dissabte la nostra vila acollirà el 3r Campionat Comarcal de Cros, que comptarà amb la participació de joves atletes de clubs i escoles de tota la comarca del Baix Empordà. Aquesta prova, organitzada pel Consell Esportiu del Baix Empordà i el Departament d’Esports de l’Ajuntament de Palamós, s’iniciarà a les 10 del matí i tornarà a tenir com escenari el passeig del Mar.

En total es disputaran set curses en circuits que s’establiran en diverses distàncies. Les categories participants seran les de: benjamí; aleví; infantil, juvenil i cadet. Un cop finalitzades les proves, a partir de les 12 del migdia, tindrà lloc el lliurament de trofeus als diversos participants. Aquest 3r Campionat Comarcal de Cros que es disputarà a Palamós es classificatori per a la final nacional dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya.

PD: A L'IMATGE DIVERSES NENES DE LA CATEGORIA BENJAMÍ EN L MOMENT DE CREUAR LA LÍNIA D'ARRIBADA.

No hay comentarios: