miércoles, 21 de noviembre de 2007

CORNELLÀ HA ESTAT NOVAMENT CONVOCAT PER LA SELECCIÓ CATALANA AMATEUR QUE DIRIGEIX ROBERTO ELVIRA


El migcampista del Palamós David Cornellà ha estat novament convocat per la selecció catalana amateur que dirigeix, Roberto Elvira per realitzar un entrenament aquesta tarda, a parrtir de les set, al centre iINEF de Barcelona.
En els propers dies el selccionador català, Roberto Elvira, donarà a coneixer la llista definitiva de jugadors que participran a la primera fase de la Copa de les Regions de la Uefa que és jugarà del 6 al 9 d’octubre a Pamplona.
David Cornellà, que ja ha participat en un entrenament aquesta mateixa temporada i va jugar la competició, ara fa dos anys, te moltes possibilitats de ser en aquesta llista definitiva del seleccionador, l’exjugador del Palamós Club de Futbol, Roberto Elvira.
En el cas de ser convocat, el Palamós ha rebut una circular de la Federació Catalana que li permet ajornar els dos partits que ha de jugar a casa, amb el Castelldefels i el Cassà, els dies 6 i 9 de desembre i que coincideixen amb la Copa de les Regions de la Uefa. Aquests dos partits es jugarien els dimecres 12 i 16 de desembre, si el club palamosí ho considera oportú, sense el vist-i-plau del rival, al tractar-se d’una circumstancia especial.

No hay comentarios: