miércoles, 21 de noviembre de 2007

LA WEB DE "FUTBOL CATALUNYA" FA REFERÈNCIA AL REPORTATGE DEL SANT ANTONI PUBLICAT AL DIARI SPORT


Ja torna a ser dimarts i tenim entre les nostres mans, com de costum, el suplement de futbol català que realitza el diari SPORT...

Sergi Mas, o l'ara conegut per tots com el doble del president Montilla, és el tema principal de Futbol Català. Mas es declara un gran seguidor del futbol català del qual considera que no està prou valorat. El 'President', de la mà de Jordi Gastó, explica la seva gran vinculació amb l'Horta, l'equip del seu cor que segueix des dels sis anys d'edat, i fa un breu repàs de tots els records com a espectador, i també com a periodista, que ha viscut al Feliu i Codina. Gastó també ha visitat aquesta setmana les instal·lacions de l'Europa per regalar-nos un reportatge molt humà. Els escapulats han donat nom i recolzament a un equip de futbol sala format per nois amb disminució psíquica i que rep el nom de Coinre Europa.


Per la seva banda, Pere Subirana ens trasllada fins a Sant Antoni de Calonge per explicar-nos el desenvolupament atípic de la seva temporada. L'equip, que milita a la Segona Territorial (grup 16), ha disputat els seus primers deu encontres de Lliga com a visiant. La causa, un terreny de joc que encara no està apunt perquè s'ha instal·lat la gespa artificial. Tot i la desavantatge que suposa jugar a camp contrari, als nois de Josep Benaiges la competició els està anant molt bé. Els gironins han puntuat en nou ocasions de les deu possibles i desitgen, quan ja estigui el camp llest, poder robar-li la primera posició al Salt.

NOTA. EXTRET DE LA WEB DE FUTBOL CATALUNYA DEL NOSTRES COMPANYS MANOLO SEGURA I LLUIS PAYAROLS, A L'APARTAT NOTICIES
(www.futbolcatalunya.com)

No hay comentarios: