domingo, 18 de noviembre de 2007

EL PALAMÓS PERD AL CAMP DEL VILANOVA (2-1)

El Palamós Club de Futbol ha perdut al camp del Alumnes Obrers de Vilanova i la Geltru per dos gols a un i ha sumat la tercera derrota consecutiva en els tres darrers desplaçaments. El Palamós, com ja li havia passat a Blanes i al camp del Barça B, va oferir una bona imatge, però gairebé no va tenir ocasions de gol. El Palamós no guanya fora de casa des del 30 de setembre quan va imposar-se a l'Europa en el Nou Sardenya (2-3). L'equip palamosí no ha sapigut aprofitar el mal moment dels locals, que amb aquesta victòria han sortit de la zona de descens. L'equip de Santi Palanca sempre va portar l'iniciativa en el joc i en el marcador. Al descans el resultat ja era d'un gol a zero favorable al Vilanova, després d'un gol de Ibrahim en el minut 34. A la segona part un altre gol de Santi Acedo (67') va deixar el partit sentenciat. Planagumà amb un gol en el minut 73 va donar certes esperances de remontar que no es van concretar. Cal destacar els debuts del rumanés Constantin Petalla i del basc Gorka Garagarza, que van jugar el darrer quart d'hora del partit. El Palamós rebrà diumenge que vé en el Nou Municipal al Banyoles.

FITXA TÉCNICA: Vilanova - Palamós (13a jornada de lliga. Diumenge 18 de novembre de 2007).

PALAMÓS CF:
Toni Montero, Déu, Giró, Gallardo, Cornellà, Carmelo, Carlos López, Planagumà, Diego, Vichu i Fran.

SEGONA REGIONAL GRUP 16è: F. E PALAMÓS 0 BLANES B 0

PD: A L'IMATGE DANI PLANAGUMÀ. AMB EL GOL MARCAT A VILANOVA JA EN SUMA SIS EN TRETZE JORNADES DE LLIGA.

PD2: IMPRESSIONANT LA TRAJECTÒRIA DE L'EQUIP SÈNIOR DEL CLUB ESPORTIU PALAMÓS, EL CARNISSERIES ARNALL. DISSABTE VA TORNAR A GUANYAR DE 25 PUNTS A LA PISTA DEL FARNERS I JA PORTA VUIT VICTÒRIES EN LES VUIT PRIMERES JORNADES DE LLIGA.