lunes, 19 de noviembre de 2007

L'EQUIP DE BÀSQUET SENIOR DEL C.E. PALAMÓS CAMÍ DE L'ASCENS I EL JUNIOR FEMENÍ A UN PAS DE SER LIDER


El senior masculí A del Club Esportiu Palamós, el Carnisseries Arnall, no va tenir cap problema per imposar-se al Farners pel resultat de 62-89. Un marcador que deixa ben clar la diferència entre els dos equips. El senior A segueix imbatut, essent l'únic equip del seu grup que no coneix la derrota, havent guanyat, a més, els seus partits amb relativa comoditat. Lluis Puig el seu tècnic feia un balanç molt positiu del partit jugat dissabte a Santa Coloma de Farners i en general de tota la temporada que esta protagonitzant el seu equip.

El senior masculí B, l’ MC Crèdit Palamós va perdre a la pista del Torroella, fent un partit digne, tot i la diferència en el marcador.

El senior femení, el Catalunya Nàutic, va perdre a la pista del Salt de 19 punts. El junior femení va derrotar al Club Bàsquet La Cellera pel resultat de 84-23.

El junior femení continua a la part alta de la classificació i fins i tot es pot posar lider si guanya el proper partit a la pista de l'Onyar.


El junior masculí B va aconseguir una victòria ,a la difícil pista del Santa Eugènia, que els col.loca a la zona mitja/alta de la classificació.

PD 1: A l'imatge les noies del junior femení del Club Esportiu Palamós en un partit jugat al pavelló municipal d'esports de Palamós.

PD 2: Molt bona iniciativa del Club Esportiu Palamós, la de fer un blog com aquest on poder penjar cada equip els resultats del cap de setmana i fer els comentaris de la jornada. Em diuen que ha estat una iniciativa d'en Robert Font, l'entrenador que l'any passat va assolir l'ascens amb el senior masculí i que aquest any s'encarrega del senior femení. FELICITATS. Altres entitats esportives n'haurien d'aprendre i em refereixo a una en concret que, a banda de l'equip Aleví B, la resta de resultats es un drama poder-los saber...FELICITATS per l'iniciativa de l'aleví B, que al final, de continuar la cosa així, es l' únic resultat que donarem.

No hay comentarios: