miércoles, 14 de noviembre de 2007

LA F. E. PALAMÓS POSA A LA VENDA 17.500 BUTLLETES DE LA GROSSA DE NADAL D’UN NÚMERO QUE NO TÉ



A L'IMATGE EL NÚMERO ERRONI, EL 48.129

La Fundació Esportiva Palamós ha venut participacions d’un número del sorteig de la grossa de nadal que no havia comprat. A causa d’un error humà, l’entitat esportiva palamosina va encarregar l’impressió de 17.500 butlletes (350 talonaris de 50 butllletes cadascun) del número 48.129, quan en realitat el número que havien comprat a l’administració número 1 de Palamós, del carrer Didac Garrell, era el 48.695. La Fundació va arribar a distribuir butlletes per valor de 21.000 euros. Curiosament el propietari de l’imprempta que va editar els talonaris, ja va advertir a la persona que va anar a fer l’encàrrec, que aquest any tornaven a repetir el mateix número de l’any anterior. Els responsables de la Fundació Esportiva Palamós, però, no van adonar-se’n que aquest any 2007, l’adminsitració els havia venut un altre número, concretament el 48.695.
Per acabar-ho d’adobar, cap responsable de la Fundació Esportiva Palamós, que aglutina més de 300 persones entre jugadors de futbol de base, entrenadors, delegats i pares i mares, no s’en va adonar que s’estaven repartint butlletes amb el número equivocat. Les curiosistats no van acabar aquí, ja que va ser el mateix propietari de l’administració de loteries, qui es va adonar de la greu errada, quan un nen de la Fundació esportiva Palamós va entrar a l’establiment a vendre-li una butlleta i va veure que el número 48.129 no corresponia al que ell tenia en diposit i li havien encarregat els responsables de la Fundació i que en realitat era el 48.695.
El número que figura a les butlletes dels talonaris del 48.129 i que ja s’han venut en bona part , el te al seu poder l’administració número 3 de Sant Feliu de Llobregat. Ahir a la nit els responsables del Fundació encapçalats pel seu president Ramon Valls, que tot just abans d’ahir va tornar de viatge, es van reunir per tractar el greu problema i van decidir retirar de la circulació els talonaris amb les butlletes del número erroni (48.129) que havien deixat en diposit en diversos comerços de la població i demanar a la mainada que facin l’esforç de recuperar el màxim número de butlletes erronies que s’han venut..
La butlleta amb el número equivocat costava 2 euros i s’en jugaven 1’20 ja que incloia el sorteig de un televisor de pantalla plana. La Fundació ha encarregat directament a l’administració de loteries - tot i que l’imprempta no va tenir cap culpa en l’errada- l’impressió dels nous talonaris amb les butlletes amb el número correcte (48.695).
Tant l’administrador de loteries, com el propietari de l’imprempta van reconeixer ahir a aquest diari que mai s’havien trobat amb una situació d’aquestes caracteristiques a Palamós, tot i que cada any es repeteix en d’altres indrets de l’estat.
Ara la Fundació Esportiva Palamós haura de fer els tramits legals per solucionar administrativament el problema com es la publicació de la noticia en diversos mitjans escrits provincials i estatals, així com haver-ho de publicar en el Butlletí Oficial de l’Estat, previa comunicació a L’organització nacional de loteries i apostes de l’estat (ONLAE).

No hay comentarios: