lunes, 12 de noviembre de 2007

LA FUNDACIÓ ESPORTIVA PALAMÓS, QUE ENTRENA "ROBI" DERROTA AL LÍDER, EL SALT (2-3)


A la Segona Regional, la Fundació Esportiva Palamós va derrotar el fins ara líder de la categoria, el Salt, per dos gols a tres. Després d'aquesta victòria la Fundació Esportiva Palamós es troba a la zona mitja de la classificació amb 11 punts. Segons l'entrenador de la Fundació, Robert Aldavert 'Robi', el seu equip va jugar molt motivat i conscient de l’importancia d’aconsguir una victòria, tot i tractar-se d’un rival com el Salt que enacar no havia perdut cap partit.

Dins del mateix grup, el Sant Antoni va tornar a guanyar fora, en aquesta ocasió al camp del Fornells, per zero gols a un i s’ha convertit en el nou líder de la categoria. Es dóna la circumstància que l’equip entrenat pel palamosí Josep Benaiges 'Jepi' es primer havent jugat tots els partits del campionat com a visitant, ja que esta pendent que acabin les obres de remodelació del seu terreny de joc. El Calonge va empatar a un gol al camp del Begur i, com la Fundació, està a mitja taula amb deu punts.

Dels partits que els equips de base de la Fundació Esportiva Palamós han jugat aquest cap de setmana destaquem aquests resultats, el juvenil A va guanyar per zero gols a dos al camp del Cassà , un rival directe pels primers llocs de la classificació. El juvenil B va perdre a casa per 1-5 amb el Sant Gregori, el cadet A va pedre per dos gols a a zero al camp del Blanes, el cadet B va golejar 10-1 al porqueres B i l’aleví B per 7-0 a La Pera.

En bàsquet, l’equip sènior del Club Esportiu Palamós, el Carnisseries Arnall, va guanyar de 22 punts (77-55) el Sant Narcís B i referma el seu liderat. El Sant Narcís B no va ser rival pels palamosins que van demostrar la seva superioritat.
El sènior femení, el Catalunya Nàutic va perdre a la pista del Salt. En els dos primers quarts les visitants només van aconseguir 8 punts, 6 al primer quart i 2 al segon.19 punts de diferència al descans que, van ser els mateixos que al final del partit. El junior femení del Club Esportiu Palamós, va escombrar al Club Bàsquet La Cellera al què va derrotar per 84-23 . El junior femení continua a la part alta de la classificació. El junior masculí B va aconseguir una victòria a la difícil pista del Santa Eugènia, que els col.loca a la part mitja/alta de la classificació.

No hay comentarios: