El Palamós derrota l'Igualada en el Nou Municipal (2-0)

FITXA TÉCNICA: PALAMÓS CF - IGUALADA (2-0)

CAMP/ ESPECTADORS: NOU MUNICIPAL / 150 Espectadors.
PALAMÓS CF: Toni Montero, Déu, Giró, Gallardo, Cornellà, Elíes, Carmelo, carlos López, Planagumà (Diego 88'), Vichu i Fran Jerez.
IGUALADA: Ander, Guarch (Pol 46'), Valls, Iván Berenguer, Baraldés, Gumà (Isma 46'), Pedro, Quique, Guillem, Enric i Sendra (Torres (46').
ÀRBITRE. Raul Calle Martínez. targetes grogues: Elies, Carmelo, Carlos López / Quique.
GOLS: 1-0: Fran Jerez min 6; 2-0 David Cornellà min 12.

COMENTARI: El Palamós va derrotar ahir l'Igualada, per la via rapida i va posar fí a cinc jornades consecutives sense guanyar. Dos gols de David Cornellà i Vichu van donar un triomf incontestable a l'equip palamosí. L'equip de Candido Viana va marcar els gols en el primer quart d'hora i van disposar al llarg dels noranta minuts d'ocasions per haver golejat al conjunt de la capital de l'Anoia. Fran Jerez en el minut sis i David Cornellà en el dotze, van marcar els dos gols del conjunt palamosí.

El Palamós va derrotar amb total claretat a un fluix Igualada en un partit que els de la Costa Brava van deixar sentenciat en el primer quart d'hora amb dos gols de Fran Jerez, després d'una jugada personal, i altre de David Cornellà després d'un centre Carlos López. L'Igualada es va mostrar com un equip molt fluix fins al punt que el seu tècnic Martí Alavedra, va decidir esgotar els tres canvis permesos en el descans i al final va manifestar que: "si hagués pogut hagués canviat als onze", molt molest amb el joc dels seus. A la primera part, el Palamós va poder haver sentenciat però Calos López, primer i Planagumà, després no van estar enecertats davant de la porteria de l'Igulada. A la segona part va continuar el monòleg del Palamós, que va tenir ocasions per a ampliar la seva diferència a càrrec de Elies Martí, Planagumà i Fran Jerez però no van aconseguir el seu objectiu i el partit va finalitzar amb el 2-0.

RESULTATS JORNADA 12. TERCERA DIVISIÓ GRUP V (11/11/2007)