sábado, 10 de noviembre de 2007

GARAGARZA ENTRA A LA CONVOCATORIA I EL RUMANÉS CONSTANTIN PETALLA NO PODRÀ DEBUTAR


El Palamós rep demà a un Igualada que estrena categoria després d’haver pujat aquesta temporada a Tercera Divisió. L’equip de Martí Alavedra es seté amb una balanç de 4 victòries, 4 empats i 3 derrotes. Actualment ocupa el seté lloc amb 16 punts, 4 més que el Palamós.

Del partit Palamós- Igualada, només existeixen tres precedents: amb dues victòries del Palamós i un empat. La visita més recent de l'equip igualadí va ser fa 10 temporades en un partit que va acabar amb victòria palamosina per 1-0. El partit d'aquest diumenge es jugarà a partir de les cinc de la tarda. Mitja hora abans, començarà el programa de Ràdio Palamós (107.5 F.M.), que inclou la transmissió en directe del matx.

El defensa basc Gorka Garagarza ha entrat per primera vegada en una convocatòria. L´exjugador del Figueres, Girona i Peralada, s'ha perdut les primeres onze jornades de Lliga per culpa d'una fissura a la tíbia que arrossega de la temporada passada quan jugava al Mar Menor. Càndido tindrà les baixes per lesió de Jaume Duran, Santi Celaya i Marc Teixidor. Finalment el transfer que havia d'enviar la Federació Romanesa a l´Espanyola del defensa central romanés, Constantin Pealla, no ha arribat a temps, i el Palamós no l'ha pogut. Petalla s'haurà d'esperar a debutar d'aquí a deu dies quan el Palamós visiti el camp del Vilanova.

PD: A L'IMATGE EL DEFENSA CENTRAL CONSTANTIN PETALLA, EL DARRER REFORÇ DEL PALAMÓS. EL CENTRAL RUMANÉS NO PODRÀ DEBUTAR DEMÀ DAVANT L'IGUALADA JA QUE NO DISPOSA DEL TRANS FER DE LA FEDERACIÓ DEL SEU PAIS.

PD 2: AVUI HE FET UN CAFÉ, AL BAR NURIA DE GIRONA, AMB UN DELS PERIODISTES MÍTICS DE LES COMARQUES GIRONINES, EN PITU ANAYA DE LA CADENA COPE. M'HA EXPLICAT QUE ENRIC FLIX (PROPIETARI DE "MI APUESTA") VA COMPRAR L'UE FIGUERES (CLUB AL QUE HA FET BAIXAR A TERCERA REGIONAL) PER 60.000 EUROS. EM SEMBLA INCREIBLE QUE CAP EMPRESARI DE FIGUERES TINGUÉS EL NASOS SUFICIENTS (PER NO DIR COLLONS) DE POSAR AQUESTA QUANTITAT SOBRE LA TAULA I NO DEIXAR QUE UN MALEIT ESPECULADOR DESTROSES L'UNIÓ ESPORTIVA FIGUERES. QUE L'EXEMPLE SERVEIXI PER A LA RESTA. COM DIRIA AQUELL: "QUE N'APRENGUIN"

No hay comentarios: