RAPITENCA: Jordi (6), Edu Vives (5), Sito (6), Pedregosa (6), Sangra (6), Edu Aguilar (6), Sergi Grau (5), Efren (5), Gilabert (6) German (5) i Roca (5).

ARBITRE : Sánchez Aparicio (5)
TARGETES GROGUES
Vichu i Carmelo del Palamós /Roca, Jordi, Edu Vives, Sergi Grau, Sito, Gilabert de la Rapitenca.
TARGETES VERMELLES
Edu Vives per doble amonestació (67’). Sergio Pedregosa (67’) i Sergi Grau (95’) amb vermella directa, tots de la Rapitenca. La de Sergi Grau li ha ensenyat amb el partit ja finalitzat per anar-li a fer observacions.

GOLS
0-1: Gilabert, (10').
1-1: Planaguma, (53').
2-1: Jaume Duran, (78').

INCIDENCIES : Uns 150 espectadors. Terreny de joc molt mulllat, amb tolls d’aigua.

El Palamós ha sumat la cinquena victòria consecutiva a casa, que li permet acabar la primera volta a la zona mitja-alta de la classificació amb 27 punts a només 4 del quart classificat, La Pobla de Mafumet. El Palamós va haver de remontar un marcador advers ja que La Rapitenca es va avançar amb un gol de l’expalamosí, Carles Gilabert en el minut 28. amb 0-1 és va arribar al descans, després d’una primera part dominada pel Palamós, però sense crear ocasions de gol davant un rival molt ben posicionat , formant dues linies molt juntes i deixant únicament Gilabert com a davanter. L’entrada de Jaume Duran en el descans (també va entrar el rumanés Petalla) va resultar decisiva. La seva aportació ha estat fonamental per conseguir la remontada. En el minut 8 una jugada personal seva ha acabat amb un xut que ha refusat el porter Jordi i Planaguma, molt atent ha marcat rematant el refús. Una dura entrada de Edu Vives, sobre Jaume Duran en el minut 67 li va costar la segona groga i va provocar que La Rapitenca es quedés amb 10. Dos minuts mes tard una dura entrada de Pedregosa sobre Vichu va fer que l’àrbitre, per indicació del linier, li ensenyés la vermella directa al central de la Rapitenca i es quedés amb 9 jugadors amb més de mitja hora per endavant. El Palamós ho tenia tot al seu favor per remontar i ho va aonseguir rapidament Jaume Duran va posar la cirera al pastís de la seva magnifica actuació personal marcant el 2-1 definitiu en sensacional llençament de falta que va sorprendre el porter Jordi. La Rapitenca, tot i jugar amb 9, no és va rendir i va intentar aproximar-se a la porteria del palamós, però ho va fer sense cap perill, a causa de la superioritat númerica. El Palamós va disposar d’alguna que d’altra aproximació a l’àrea rival però va deixar que passesin els minuts i sumar tres nous punts que el situen molt a prop del quart classificat. Al final del partit va haver-hi intercanvi d’insults entre diversos jugadors de la Rapitenca i un sector del públic de tribuna i amb el partit ja finalitzat, l’àrbitre li va ensenyar la tarjeta vermella directa a Sergi Grau, quant aquest critica la seva actuació en declaracions a una emissora de ràdio.
El Palamos jugarà el proper partit el dissabte 5 de gener, a partir des les dotze del migdia amb el santboià en el Nou Muncipal.