jueves, 27 de diciembre de 2007

EL PALAMÓS ACABA LA PRIMERA VOLTA SETÉ A QUATRE PUNTS DEL QUART


El Palamós Club de Futbol acaba l’any en una zona còmoda de la classificació a tan sols 4 punts de la quarta posició que dóna dret a jugar els play off d’ascens a Segona Divisió B. Els de Jordi Condom han aconseguit cinc victòries consecutives a casa, l’última el darrer diumenge davant la Rapitenca, en un partit en què els palamosins van haver de remuntar un gol en contra. El Palamos jugarà el proper partit el dissabte 5 de gener, a partir des les 12 del migdia amb el Santboià en el Nou Muncipal.

El bagatge de Jordi Condom, com a màxim responsabl tècnic de l’equip, des de que el passat dia 4 de desembre va substituir Cándido Viana, es pot considerar com a molt positiu tenint en compte que s’ha sumat 9 punts de 12 possibles.

El Palamós acaba la primera volta del campionat de lliga, en una zona còmoda de la classificació, seté a amb 27 punts a tan sols 4 punts de la quarta posició que dóna dret a jugar els play off d’ascens a Segona Divisió B i que en aquests moments ocupa el Premià amb 31 punts. El Sant Andreu acaba la primera volta com a campió d’hivern amb 43 punts, seguit del Barça B amb 40 i del Reus amb 37. Els palamosins acaben la primera volta amb vuit victòries, vuit derrotes i només tres empats.

Jordi condom es conscient que el principal maldecap del seu equip radica en els partits de fora de casa. El Palamós, ha sumat fins ara a domicili 7 punts e tota la primera volta amb dos victòries, 1 empat i 6 derrotes. Dels deu primers classificats, el Palamós i el castelledefels amb 7 punts i el Blanes amb 6 són els pitjors equips fora de casa. Jordi Condom creu que de millorar aquest aspecte, poden aspirar a acabar entre els quatre primers i disputar la fase d’ascens segona Divisió B. Acabem amb dos apunts. En l’aspecte social el club organitza la tradicional quina nadalenca, a l’Apart-hotel Palamós, el dimarts 1 de gener i el diumenge 6, a partir de dos quarts de set de la tarda. En l’apartat esportiu l’equip jugarà el proper partit el dissabte 5 de gener, a partir des les dotze del migdia amb el Santboià en el Nou Municipal.

No hay comentarios: