viernes, 28 de diciembre de 2007

ELS PROBLEMES ECONÓMICS, EL MALDECAP DEL FUTBOL MODEST


El president del Palamós Club de Futbol, David Ferragut, qualifica de delicada la situació econòmica del club. Ferragut assegura que els jugadors cobraran en els propers dies el sou corresponent al mes de desembre, però demana el suport d’empreses privades i institucions del municipi per poder cobrir els pagaments de la resta de temporada.

David Ferragut diu que els problemes econòmics, com els que està patint, per exemple, el Girona, el millor equip dels quatre grups de Segona Divisió B, són un problema generalitzat a aquestes alçades de temporada. Ferragut, que el 30 de juny té previst finalitzar el seu mandat com a president del Palamós, considera que s’haurà de fer un seriós replantejament econòmic en categories com la Segona B o la Tercera per poder garantir la supervivència dels clubs.

David Ferragut demana el suport d’empreses i institucions del municipi per poder cobrir els compromisos adquirits amb la plantilla. Ferragut reconeix que això acaba cremant les juntes ja que les perspectives de futur no conviden a l’optimisme.

El Palamós acaba l’any en una zona còmoda de la classificació a només 4 punts de la quarta posició, que dóna dret a jugar la fase d’ascens a Segona Divisió B. Pel president del Palamós, David Ferragut, les moltes lesions que ha patit l’equip en aquest inici de temporada han marcat uns objectius que, a priori, calia qualificar d’ambiciosos. El Palamos jugarà el proper partit el dissabte 5 de gener, a partir de les 12 del migdia, amb el Santboià, al Nou Estadi Municipal.

POST 1: A L'IMATGE L'AUTOR D'AQUEST BLOG AMB EL PRESIDENT DEL PALAMÓS CF, ALS ESTUDIS DE RÀDIO PALAMÓS

No hay comentarios: