lunes, 10 de diciembre de 2007

RESULTATS DEL CAP DE SETMANA ESPORTIU


Jordi Condom va debutar ahir amb victòria com a entrenador d’un Palamós que va derrotar al Cassà per 2 a 1 en el tercer i últim derbi gironí de la primera volta. Un gol de penalt, transformat per Planagumà en el minut 6 i un altre de Javier Arce ‘Vichu’ en el 66 van encarrilar el partit per als palamosins. El Cassà només va aconseguir marcar de penalt en el temps de descompte. El Palamós tornarà a jugar contra el Castelldefels, aquest dimecres a les vuit, en un partit ajornat de la setzena jornada.

El Palamós, tot i no jugar un gran nivell, va meréixer la victòria davant d’un Cassà que practicament no va crear perill, exceptuant els minuts del temps de descompte. Els palamosins van marcar molt aviat quan el pitxixi garrotxí, Dani Planagumà va aprofitar un penalt molt clar per fer l’un a zero. L'expulsió del defensa del Cassà, Reyes, va deixar els visitants amb deu jugadors la qual cosa va indignar el tècnic visitant, Robert Vila, a qui l’àrbitre va expulsar a l’inici del segon temps. Amb un jugador més, el joc del Palamós no va millorar, tot i que els de Jordi Condom es mostraven molt superiors al seu rival. El segon gol, obra de 'Vichu', sí que semblava sentenciar el partit. Un gol que comentava el protagonista de l’acció, el davanter Javier Arce 'Vichu', qui va engaltar un xut impressionant des de la frontal de l’àrea, después d’un córner llençat per Carmelo. Al final 2-1 i tres punts d’or per un Palamós en el que debutava Jordi Condom, tot i que encara no va poder seure a la banqueta, ja que el club encara ha de liquidar el contracte de l’anterior tècnic Cándido Viana.

El Palamós tornarà a jugar contra el Castelldefels aquest dimecres a les vuit del vespre, un partit ajornat de la setzena jornada. En aquest partit no podran jugar, per sanció, Carmelo i Gallardo. El lateral Elies Martí, tot i haver estat expulsat, sí que podrà jugar, ja que complirà la sanció en el partit contra la Pobla de Mafumet.

Per la seva part, l’entrenador del Cassà, Robert Vila, es queixava amargament de l’arbitratge, tot dient que feia molt temps que no veia un partit tan condicionat per l’àrbitre, Cano Gàzquez.

A la plantilla del Cassà, cal destacar la presència de quatre expalamosins. Pitu Pérez, que per lesió no va entrar a la convocatoria, Oscar Almendros, Raül Troyano i Tomàs Serrano. Canviem de categoria. A la Segona Regional, la Fundació Esportiva Palamós va perdre per dos gols a un al camp del Begur. La Fundació Esportiva Palamós, després d’aquesta derrota es troba a la zona mitja de la classificació amb 15 punts. Dins del mateix grup, el derbi Sant Antoni - Calonge que s'havia de disputar aquest cap de setmana es va ajornar, per problemes amb el camp del Sant Antoni..
Pel que fa al futbol de base de la Fundació Esportiva Palamós: Aquet cap de setmana s’han jugat el següents partits als camps de la zona esportiva Josep Massot i Sais.
Espectacular golejada de l'Aleví de la Fundació que va derrotar l'Arenys de Munt per 12 gols a 6. No va patir la mateixa sort l'infantil, que va perdre a casa per 4 a 7 davant el Sant Joan de Vilassar A. Idèntic resultat, però a la inversa per el Juvenil. Els palamosins van derrotar 7 a 4 al Sant Vicentí. L'Aleví B va guanyar 3 a 1 a l'Escola Municipal de Futbol Calonge-Sant Antoni A. Per la seva banda l'equip de veterans no va passar de l'empat a 2 en el partit que l'enfrontava a l'Aeroport.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Pere, se te n'ha anat l'olla amb els resultats de la fundació. Ni Santvicentí, ni aeroport, ni vilassar, ni arenys de munt...