martes, 22 de enero de 2008

ELS MEUS PROGRAMES DE RÀDIO ESPORTIUS (1)


RADIO PALAMÓS (www.radiopalamos.com)

PROGRAMES:
"FUTBOL A RÀDIO PALAMÓS": Retransmissió en directe de tots els partits que juga el Palamós CF cada jornada. (HORARI: En funció de l'hora del partit. Habitualment els diumenges, a partir de dos quarts de cinc de la tarda. Frequència: 107.5 F.M.
L'autor d'aquest blog, Pere Subirana, dirigeix l'equip del Departament d'esports de Ràdio palamós que està format per Ramón Ribas, Dani Robert, Oscar Fajardo i Marc Blasco.

RAC 1 (www.rac1.net)


PROGRAMES. "100 METRES": Carlos Seguí presenta un resum diari d'un quart d'hora.


El que diu la WEB de Rac 1 del programa: "De dilluns a diumenge de 14.15 a 14.30 h.
L’actualitat esportiva en quinze minuts, amb Carlos Seguí. El 100 metres és un informatiu curt, ràpid i àgil. En un quart d’hora expliquem tot el que cal saber per estar al dia de l’actualitat esportiva. Informem des del lloc de la notícia sense perdre’n cap detall. Quinze minuts d’esports imprescindibles. Aquest any el 100 metres també els caps de setmana, de dilluns a diumenge".



PROGRAMES. "EL PRIMER TOC": Raül Llimós presenta un dels programes esportius mes veterans de la emissora del Grup Godó. El programa es molt fresc, amb l'estíl caracteristic del seu presentador. Inclou una tertúlia molt interessant amb dos o tres convidats.(HORARI: De dilluns a divendres de 7 a 9 del vespre).



El que diu la WEB de Rac 1 del programa: "Vuitena temporada en antena d’un dels programes històrcs de RAC1. El Primer toc continua fidel a l’estil que l’ha dut a liderar la seva franja horària a la ràdio generalista catalana. Es manté la fórmula de l’èxit amb una combinació natural d’informació esportiva, opinió dels especialistes, participació dels oients, bona música i sentit de l’humor. La plantilla de col·laboradors del programa es consolida i s’amplia amb alguna cara nova: Julio Salinas, Albert Ferrer, Joan Golobart, Dani Solsona, Andrés Astruells, Joan Josep Pallás i la participació estel·lar del “follonero” del Buenafuente: Jordi Évole. El Barça, i tot el que l’envolta, continuarà sent el pal del paller del Primer toc, així com l’actualitat de la resta d’equips catalans, principalment l’Espanyol.No hi faltarà mai una bona dosi diària de bàsquet i la cobertura esportiva mundial està assegurada amb la redacció d’esports de RAC1, sempre present a les grans cites del calendari esportiu. Aquesta temporada, una atenció especial als Jocs Olímpics de Pequín 2008. Una temporada més, i ja és la vuitena, els esports de RAC1 la toquen al Primer toc".

No hay comentarios: