miércoles, 30 de enero de 2008

MARXA ENRERA I DIVERSES OBSERVACIONS


Us informo que el Palamós Club de Futbol ha fet marxa enrere i ha retirat el recurs en el que demanava els tres punts del partit del camp del Sant Andreu. Una trucada del president d’aquest club, Joan Gaspart, demanant disculpes per l’agressió d’un espectador al defensa del Palamós Xavi Giró, ha fet que els palamosins reconsideressin la seva decisió. El propi president del Palamós, David Ferragut, va rebre una trucada personal del president del Sant Andreu i ex-president del Barça, Joan Gaspart. El senyor Gaspart va demanar disculpes a Ferragut pel que va succeir i es va posar a la seva disposició pel que fes falta. Davant d'això, el Palamós ha optat per retirar el recurs. Respecte als comentaris que han fet diversos aficionats del Sant Andreu i el propi club m'agradaria fer diverses observacions:

1. Continuo pensant que el Palamós va equivocar-se diumenge no marxant del camp en el moment en el que és va produir l'agressió a Xavi Giró.

2. Personalment crec encertada la decisió de fer marxa enrera i retirar el recurs, demanant els tres punts. El Sant Andreu va guanyar justament el partit. En cap cas hem de barrejar la part administrativa( o poseu-li el nom que volgueu) amb l'esportiva.

3. El Sant Andreu és el responsable de la seguretat en el Nacis Sala. Soc conscient que és incontrolable poder aturar una agressió d'aquest tipus, però segons m'asseguren diversos jugadors del Palamós, l'impresentable agressor sembla ser que és va passar tota la segona part, darrera la porteria del Palamós, amb el perill que això representava, tenint en compte el seu comportament.

4. En cap cas ha estat la meva intenció faltar el respecte o l'honestat dels senyors Joan Gaspart i Ferran Martorell (amb qui per cert vaig coincidir una vegada en un dinar al restaurant del Sr. Emili Caballero). En tot cas es devien interpretar malament les meves afirmacions al respecte. En el meu post d'ahir em refereixo al poder que en el seu moment van tenir i el que actualment tenen aquests dos ex-presidents dels dos clubs més importants de Catalunya. Una prova del que dic es que, segons he llegit fa uns dies, va ser el mateix Sr. Gaspart qui va gestionar la celebració del Catalunya - Argentina (cosa que aplaudeixo, sen's dubte). Ja m'explicaran si negociar la celebració d'aquest partit amb el president de la Federació Espanyola, no es tenir una quota important de poder. Una cosa lógica si tenim en compte l'experiència futbolistica, com a directiu del Sr. Gaspart. Algún altre president de Tercera pot agafar el telèfon i trucar directament al senyor Villar...suposo que no.

CURRICULUM DEL SENYOR JUAN GASPART, SEGONS WIKIPEDIA (www.wikipedia.com)

"Juan Gaspart Solves (Barcelona, 11 de octubre de 1944) es un empresario hotelero español. Dirige el grupo hotelero HUSA (Hostelería Unida Sociedad Anónima), es presidente del consorcio Turisme de Barcelona, y es cónsul general honorario de las Islas Seychelles en España. Es, desde el año 2004, presidente de la Unió Esportiva Sant Andreu, club que en los próximos meses debe convertirse en Sociedad Anónima Deportiva de la cual se espera que Gaspart sea también el máximo accionista. Pese a sus múltiples actividades, es popularmente conocido por su vinculación al Fútbol Club Barcelona: fue vicepresidente primero de la entidad durante 22 años (entre 1978 y 2000, bajo la presidencia de Josep Lluís Núñez) y presidente del club durante tres años: entre julio de 2000 y febrero de 2003.
Está casado con Marita Bueno, con la que tuvo cinco hijos: María, Josep, Joan, Guillermo e Isabel. Hombre de profundas creencias religiosas, es católico practicante, y miembro del Opus Dei. Políticamente ha estado vinculado a Alianza Popular primero, y al Partido Popular posteriormente".

No hay comentarios: