miércoles, 12 de marzo de 2008

NOVA DEMORA EN LES OBRES DELS NOUS VESTIDORS DELS CAMPS ANNEXES



L’Ajuntament de Palamós espera desencallar en breu el començament de les obres dels nous vestidors de la zona esportiva Josep Massot i Sais. Aquest és un equipament molt reivindicat pels pares de la mainada que juga als equips de la Fundació Esportiva Palamós, que ara s’han de canviar als vestidors del Nou Estadi, travessant per zones on hi ha trànsit de cotxes. Segons va explicar el regidor d'esports de l'Ajuntament de Palamós, Joan Curto, en el plé ordinari d'aquest passt dimarts no s'ha presentat cap empresa al concurs public de licitació d'obra i ara hauran de ser els serveis tècnics municipals, els que és faran càrrec del tema, demanant diversos pressupostos a empreses perquè facin l'obra, licitada en uns 300.000 euros (uns 50 milions de pessetes.

El passat mes d'octubre, l'Ajuntament va començar el procés per adjudicar les obres, un any i mig després de l'aprovació del projecte. Aquest projecte contempla una construcció de 420 metres quadrats de superfície que acollirà cinc vestidors. L'objectiu és que els 300 nens que, aproximadament, formen part dels equips de futbol base de la Fundació Esportiva Palamós no hagin de travessar carrers per anar a canviar-se al Nou Estadi municipal. La zona esportiva Josep Massot i Sais està formada per dos camps de futbol de gespa artificial, un de futbol onze i l'altre de futbol set.














EXTRET WEB AJUNTAMENT DE PALAMÓS (www.palamos.cat)

Aquesta zona esportiva ubicada al costat de l'Estadi Municipal consta de dos camps de futbol : 11 i 7 de gespa artificial de 60 m.ll, d'última generació.
El camp de futbol 11 es va inagurar el dissabte 17 de maig de 2003 amb la presentació dels clubs i equips de futbol de la vila. A les 12h es va celebrar un partit de futbol entre la FE Palamós i el FC Barcelona, categoria infantil.
Setmanes més tard es va inaugurar el camp de futbol 7.
Aquesta zona esportiva situada en el pla de Sa Nau , tal i com se la coneix, va passar a anormar-se "Josep Massot i Sais", segons acord de Ple de data 8 de març de 2005.
Ús de camp de futbol 11 de gespa artificial : Durant el curs 06-07 (juliol 2006 a agost 2007) el camp de futbol 11 de gespa artificial ha tingut una utilització de 23.258 usuaris.
Ús de camp de futbol 7 de gespa artificial : Durant el curs 06-07 (juliol 2006 agost 2007), el camp de futbol 7 de gespa artificial ha tingut una utilització de 9.534 usuaris.

Mòdul :
camp de futbol 11 :95 x 54 mts
camp de futbol 7 :55 x 35 mts

capacitat : 700 persones assegudes - grades sense seient -

Horari instal.lació:
De dilluns a divendres : 08.00h a 12.00h i de 14.00h a 22.30h
Dissabtes : depenent de les competicions :08.00h a 21.00h
Diumenges : depenent de les competicions: 08.00h a 14.00h

Zona Esportiva Josep Massot i Sais
C.Santiago Bañeras i Goday, s/n

PRINCIPALS USUARIS DEL CAMP DE FUTBOL 11
Assoc. Esportiva Grup Millora
Agrupació Esp. Micfootball
Penya Bar Catalunya
Campus Elit Futbol Basee
Escola Vedruna
Federació Catalana Futbol
Fundació Esportiva Palamós
IES Palamós
Mossos d’Esquadra
Palamós CF
Veterans Palamós CF

PRINCIPALS USUARIS DEL CAMP DE FUTBOL 7
Assoc. Esportiva Grup Millora
Penya Bar Catalunya
Escola Vedruna
Fundació Esportiva Palamós
IES Palamós
Mossos d’Esquadra
Palamós CF
Veterans Palamós CF
A.E.E. IES Palamós
Personal Aj. Palamós
Centre Cívic
Confraria Pescadors
Família Vincke
Personal Hospital Palamós i CAP

No hay comentarios: