domingo, 7 de septiembre de 2008

EMPAT I ESCÀNDOL EN EL DEBUT A CASA

El Palamós empata amb la Rapitenca un partit que no s'acaba (1-1). L'àrbitre, Navarro Jiménez, ha donat per acabat el partit entre el Palamós i la Rapitenca, en el minut 93, a 2 del final, ja que n'havia allargat 5, arran d'una picavaralla en la que han participat els jugadors de tots dos equips. El Palamós ha començat marcant en el minut 10 de la segona part i podia sentenciar el matx amb clarissimes ocasions del debutant Raül Guerrero i Petalla. El davanter de la Rapitenca, Sergi, en un contracop, ha marcat l'empat (min81) i tot seguit s'han produit diverses perdues de temps i accions antireglamentaries dels visitants, que han derivat en una forta picavarralla, en la que ha estat expulsat Gallardo, i ha provocat la suspensió del partit.

FITXA TÈCNICA:

Palamós: Bayona, Garagarza, Déu, Gallardo, Elies, Carmelo, Vichu, Nacho Garzón (Raül Guerrero, 56'), Diego Romero, Petalla i Santi Celaya (Giró, 56').

Rapitenca: Jordi, Victor, Grau, Sergio Pedregosa (Pere 50'), Sangrà, Pibe, Raül, Sergi, Carles Gilabert, German (Parra 53') i Roca.

Ârbitre: Ha donat el partit per suspés en el minut 93. Ha expulsat amb vermella directa a Gallardo i ha ensenyat targetes grogues a Garagarza, Déu, Carmelo, Diego i Celaya.

Gols: 1-0: Gallardo min 55; 1-1: Sergi min 81.