domingo, 14 de septiembre de 2008

SAMUEL ETO'O HA ESTAT AVUI A PALAMÓS

Una excel.lent primera part del Palamós ha fet que l'equip de Jordi Condom acabés el primer temps amb un sorprenent 2-0 davant del Reus, un dels rivals mes potents de la categoria. Calderé ha introduit canvis en el descans i el Reus ha reaccionat, creant perill i empatant el partit amb dos gols del Palamós en propia porta. La presència del davanter del Barça, Samuel Eto'o a la tribuna del Nou Municipal, per veure al seu germà, David Eto'o, que juga amb el Reus, ha estat la gran atracció del partit.

FITXA TÈCNICA: (PALAMÓS 2 REUS 2. JORNADA 4. diumenge 14 de setembre de 2008).

Palamós: Bayona, Garagarza, Déu, Giro, Elies, Carmelo, Vichu, Raül Guerrero (Marc Pujol 60'), Diego Romero, Petalla i Santi Celaya (Ferran, 82').

Reus: Àngel, Edu Vives, Molina, Ferran (Benja 46'), Kike, Yangúela, Mito, Pallarés, Manolo González (Daviid Eto'o 46'), Duran i Àlvaro (Enric Pí min 68).

Àrbitre: Calle Martínez. Ha ensenyat targetes grogues a Garagarza, Carmelo, Elies i Petalla del Palamós i a Pallarés i Enric Pí del Reus.

Gols: 1-0: Diego Romero min 8; 2-0: Santi Celaya min 23; 2-1: Giró en P.P; 2-2: Santi Celaya