martes, 19 de agosto de 2008

DOS DERROTES, PERÒ BONES SENSACIONS



El Palamós afronta la penúltima setmana abans de l’inici de la temporada. L’equip ha patit dues derrotes en els dos amistosos disputats el passat cap de setmana. Divendres va perdre el Trofeu Gaspar Matas amb el Girona, per un gol a dos, i diumenge va tornar a perdre al camp del Bisbalenc per un a zero. Malgrat aquestes dues derrotes, el tècnic del Palmós Jordi Condom diu que te bones sensacions envers el rendiemnt de l'equip.

A La Bisbal, el Palamós es va presentar amb un equip farcit de jugadors suplents i de la Fundació
Esportiva Palamós. Els bisbalencs, que homenatjaven el palamosí Jordi Frigola, un històric del futbol gironí, van anar agafant confiança i van sentenciar el partit a la segona part.


En el Trofeu Gaspar Matas, els palamosins s'enfrontaven a un rival d'alt nivell com és el Girona entrenat per Raül Agné, que aquesta temporada jugarà a Segona Divisió A. El partit va tenir dues cares per al Palamós. A la primera, amb l'equip titular i amb un Girona amb força suplents, els palamosins van plantar cara i van marxar al descans amb un esperançador empat a un. Raül Martín va obrir el marcador per al Girona i Vichu va empatar el marcador només un minut després. A la segona part, les tornes es van canviar. El Palamós va introduir suplents i el Girona va posar en joc bona part dels jugadors que han de tenir més protagonisme. No hi va haver color. El Girona va dominar amb claredat i el Palamós ja no va arribar a porta. Un gol de l'ex-jugador del Palamós, Jito, va resoldre el partit.

jueves, 14 de agosto de 2008

JORDI CONDOM: "PLANTAREM CARA AL GIRONA"


El tècnic del Palamós, Jordi Condom ha comentat del partit de demà davant el Girona, corresponent a una nova edició del tradicional trofeu Gaspar Matas que: “esperem fer un bon paper i donar una bona imatge davant un rival que juga dos categories per sobre de la nostra. Desitgem ser un digne rival per al Girona i plantar-los cara”.

El partit davant el Girona, coincideix amb la setmana en la qual mes s'ha intensificat el treball físic de la plantilla. Segons Jordi Condom: “ho fem amb la intenció d'arribar al debut en la lliga, al camp del Cornellà en un bon estat de forma”.

El Palamós, només ha incorporat a Garzón (Montcada), Pinilla (Poble Sec) i Ferrán Corredor (Fundació Esportiva Palamós), aquesta buscant en el mercat un davanter centre sots-23. Jordi Condom té tota la plantilla a la seva disposició per al partit de demà al vespre en el Nou Municicipal davant el Girona, encara que el defensa Gallardo arrossega molèsties en un turmell.

miércoles, 13 de agosto de 2008

ACORD AMB EL LLAGOSTERA


El Palamós C.F. i la U.E. Llagostera han arribat a un acord mitjançant el qual els socis d’aquestes entitats podran accedir als dos estadis per veure els partits que els dos equips disputin com a locals.

Tammateix, aquesta col·laboració a nivell social serà extensible també a nivell esportiu en futurs acords.

D'altra banda el Palamós ha fixat un preu de 10 euros per la general i 15 per la tribuna pel partit d'aquest divendres amb el Girona, corresponet a una nova edició del tradicional trofeu Gaspar Matas. Els socis que hagin retirat el seu abonament únicament pagaran 5 euros.

martes, 12 de agosto de 2008

SIMULACRE DE LA CREU ROJA DE PALAMÓS
















Aquest matí he estat en el simulacre de rescat marítim que ha fet la Creu Roja Palamós a la platja Gran. El simulacre ha consistit en el rescat d’un banyista que s’estava ofegant. La víctima ha estat rescatada per l’embarcació de Creu Roja i després se l'ha traslladat en ambulància a l’hospital. El simulacre forma part dels exercicis d’entrenament que fan habitualment els socorristes de Creu Roja.
En el moment de fer-se el simulacre, la platja Gran de Palamós era plena de banyistes que han seguit l'exercici d'entrenament amb força curiositat. Ernest Pi ha dit que aquest tipus d'exercicis es fan de manera periòdica dins dels protocols de formació continuada dels socorristes de Creu Roja. A les imatges hi podeu veure l'actuació dels efectius de Creu Roja de palamós en el desenvolupament d'aquest simulacre.

PRESENTACIÓ TROFEU COSTA BRAVA



Aquest matí s'ha fet la presentació del Torneig Costa Brava que es jugarà al Nou Estadi Municipal de Palamós el pròxim dia 22. El partit enfrontarà el Girona i el Mallorca. El Torneig Costa Brava, que arriba a l’edició número 32, es juga aquest any a Palamós amb motiu de les obres de remodelació que es fan a l’estadi de Montilivi.

El trofeu Costa Brava és un clàssic de la pretemporada d'estiu a les comarques gironines. No en va, arriba aquest any a la seva edició número 32. El partit entre el Girona Futbol Club i el Mallorca es jugarà al Nou Estadi Municipal de Palamós, el divendres 22 d'agost, a les nou de la nit. A Palamós, les entrades estan a la venda a l'oficina municipal de turisme. D'altra banda, el Mallorca ja ha anunciat que, abans del partit, vol fer un petit reconeixement a Miki Albert, el jugador del Girona que s'ha hagut de retirar de la pràctica del futbol després que li han detectat una lesió cardíaca.

jueves, 7 de agosto de 2008

DILLUNS ES POSARAN A LA VENDA ELS ABONAMENTS D'AQUESTA TEMPORADA 2008-2009


Dilluns dia 11 es posaran a la venda els abonaments per aquesta temporada, la temporada del 110è aniversari. El preu serà de 110 € per a qualsevol zona del camp i amb dret a seient. El carnet juvenil valdrà 60 € (fins a 18 anys).


El club fa una PROMOCIÓ ESPECIAL: 60 € pel soci actual que porti un nou soci (que també tindrà el carnet a 60 €).

miércoles, 6 de agosto de 2008

ESMORZAR A LES BARRAQUES DE S'ALGUER


Aquest matí he anat a la presentació de la Mostra de l'Havanera Catalana. Ha estat un esmorzar, a base d'embotit amb pà amb tomàquet i una copeta de ví. La presentació ha comptat amb la presència de l'Alcaldessa, Teresa Ferrés i amb el regidor, Antoni Bachiller. Ha estat un acte molt engrescador per començar el dia amb un bon esmorzar i acabar escoltant una representació de tres dels quatre grups participants (no hi havien els pirates, tot i que si que he vist algun "piratilla"...je je je es broma). He penjat la fotografia dels "havaneros" cantant, ja que la gent de Palamós moltes vegades no valorem el que tenim. Les barraques de S'Alguer són quelcom preciós i el marc era inmillorable per escoltar aquest tipus de música. A continuació us penjo el que diu la WEB de l'Ajuntament de Palamós de la Mostra de l'Havanera Catalana per fer-vos una idea. Fins Dema.


TEXT EXTRET DE LA WEB DE L'AJUNTAMENT DE PALAMÓS


El dijous 14 d’agost a les 22.30 h, tindrà lloc a l’Arbreda de Palamós la tradicional Mostra de l’Havanera Catalana de Palamós, que enguany assolirà la seva 27a edició. Aquest veritable concert d’havanera és organitzat per la Comissió de la Mostra de l'Havanera Catalana i l'Ajuntament de Palamós, amb el patrocini de la Caixa del Penedès.


EXCLUSIVAMENT CANTADA EN CATALÀ


La Mostra de l’Havanera es converteix en cadascuna de les seves edicions en un concert d’havanera amb caràcter exclusiu, on la característica més destacada d’aquesta és que totes les cançons són interpretades en llengua catalana. Després de vint-i-set anys, la Mostra de l’Havanera Catalana de Palamós segueix potenciant el seu objectiu principal: oferir el millor de l’havanera cantada en català.


EL "PALAU DE L'HAVANERA"


Les aproximadament 1.500 persones que assisteixen en directe a la Mostra poden palpar fins la darrera nota i el més baix acord de guitarra, perquè així ho permet el silenci que impregna l’ambient. No es tracta per tant d’una cantada convencional d’havaneres, sinó d’un veritable concert d’aquest estil musical. Aquestes condicions, de silenci, més les pròpies d’acústica del recinte obert de l’Arbreda, han portat als mateixos grups participants al llarg d’aquests anys a batejar l’Arbreda, com el “PALAU DE L’HAVANERA”.

Aquest és un dels principals referents d'aquest prestigiós concert d'havanera, que el diferencia notablement de la majoria de les cantades que es programen arreu de Catalunya. En l’actualitat ens trobem també, davant d’un concert d’havanera dotat dels més avançats mitjans tècnics, on preval per damunt de tot la qualitat d’un concert avalat per 27 anys d’història.


L’ARBREDA, AUDITORI ESTELAR


Seguint la dinàmica dels darrers anys, l’artista palamosina Lluïsa Xarnach serà l’encarregada de decorar l’espai de l’Arbreda amb els seus muntages personals, mitjançant els quals crea irrealitat escenificada amb objectes que basen la seva força principalment en la llum.En aquesta ocasió Xarnach proposa un muntatge de 12 elements que suspesos en diversos punts de l’Arbreda representaran les constel•lacions, convertint aquest espai de concert en un veritable “auditori estelar”.