domingo, 11 de enero de 2009

EL PALAMÓS S'IMPOSA AL CORNELLÀ (2-1)

El Palamós Club de Futbol ha sumat una heroica victòria contra el Cornellà i ha tornat a guanyar en el Nou Municipal després de tres mesos sense fer-ho. Els palmosins han acabat el partit amb nou jugadors per les expulsions de Gallardo i Elies. L'equip de Jordi Condom ha començat marcant amb un gol de cap de Gerard Maese, després d'una centrada del debutant Jaume Pinilla, quan només es portaven dos minuts de joc. Al quart d'hora ha empatat el Cornellà amb un gol de cap de Dani Delgado, però el Palamós ha arribat al descans amb aventatge. En el temps de descompte dl primr temps, l'àrbitre, Molina Fernández, ha xiulat penal una falta d'Edgar a Diego. El penal l'ha xutat Vichu, ha estat refusat pel porter del Cornellà, però Diego molt atent ha marcat el 2-1. El Palamós ha lluitat moltissim en el segon temps, tot i jugar molts minuts amb deu jugadors per l'expulsió de Gallardo i acabar el partit amb nou, ja que Elies també ha vist dos targetes grogues. El Club ha anunciat que aquesta setmana marxarà un dels millors jugadors de l'equip, Javier Arce "Vichu" i probablement també el davanter Raül Guerrero.

FITXA TÈCNICA: (PALAMÓS 2 - CORNELLÀ 1. DIUMENGE 11 DE GENER DE 2009)

Palamós: Bayona (6), Déu (6), Gallardo (6), Elies (7), Carmelo (6), Vichu (6), Alvaro(6), Diego Romero (7), Maese (Raül Guerrero (-) ), Petalla (6), (Garagarza (6) ), i Jaume Pinilla (7) (Ferran Corredor (-), 58').

Cornellà: Iñigo, Edgar, Dani Garcia, Alfonso, Valentin, David, David Rosa, Edu (Pep, 55'), Dani Delgado, Fran Jérez (Cano, 79') i Cervantes.

Àrbitre: Molina Fernández. Ha ensenyat targetes grogues a Déu, Elies, Carmelo, Vichu, Àlvaro i Jaume Pinilla del Palamós, i a Edgar, Dani Garcia, David i David Rosa del Cornellà. Va expulsar per dos targetes grogues a Gallardo (min 60) i Elies (min 88), ambdós del Palamós.

Gols: 1-0: Maese, min 2; 1-1: Dani Delgado, min 15; 2-1: Diego, min 45.

No hay comentarios: