miércoles, 7 de enero de 2009

EL PALAMÓS VOL REFORÇAR LA DAVANTERAEl Palamós Club de Futbol ha tornat a la dinàmica negativa de resultats. Després de tres jornades sense perdre, amb dos empats contra el Banyoles i l'Europa i una vicòria al camp del Blalaguer. La derrota davant el Prat torna a situar l'equip massa a prop de les places de descens. L’entrenador Jordi Condom espera que el club fitxi algun davanter per redreçar la situació: "La situació económica tothom sap la que es, però cal ser molt conscients que si no reforcem la part de d'adalt ho tindrem certament complicat per assolir la permanència".
Les dificultats que travessa el Palamós Club de Futbol. En les actuals circumstàncies econòmiques sembla difícil que el club pugui fer un esforç per fitxar un jugador de garanties, tot i que Jordi Condom, veu una escletxa. Segons el tècnic: "potser marxarà algun jugador i si això acaba passant, crec que hauriem de centrar tots els nostres esforços a reforçar la davantera". Jordi Condom confia en la permanència: "Tal i com tenim montat l'equip, la defensa i el centre del camp estan força bé, però cal tenir en compte que davant només tenim a Raül Guerrero i Gerard Maese, i tot que son bons jugadors es molt difícil que tirin ells sols del carrro". Condom recorda que han marxat jugadors molt importants en atac com: "Carlos López, Jaume Duran i recenment Nacho Garzón".
La crisi econòmica ha provocat una important disminució en els ingressos i aquest fet ha obligat a la junta directiva ha rebaixar a la meitat els sous de la plantilla. De moment només Xavi Giró ha decidit deixar el club. Albert Déu que va ser el primer jugador que no va acceptar la nova mesura imposada per la directiva, finalment, ha decidit tornar. Un altre dels casos és resoldre la situació de Javier Arce 'Vichu', que acceptarà la rebaixa de sou si li troben una feina. En cas contrari, te decidit marxar. El president David Ferragut continua provisionalemnt al capdavant de l'entitat. Ferragut havia anunciat que el 31 de desembre deixaria la presidència, però de moment continua en el càrrec fins que surti un relleu al capdavan del club.

No hay comentarios: