jueves, 21 de julio de 2011

COSES MEVES DEL DIJOUS 21 DE JULIOL DE 2011


Foto: Extreta del meu Blog del Palamos CF

M'agrada molt el cartell que ha posat el Palamós CF a l'interior de l'Estadi. Diu així: "RECORDA QUE PORTES EL PRIMER ESCUT DE FUTBOL DE CATALUNYA. PORTA'L AMB ORGULL". Un missatge clar i directe per aquells que defensen la samarreta, l'escut i els colors del Degà del Futbol Català.

Ja era hora !!! ha sortit el sol (literalment) i el Barça sembla que anunciarà el fixatge del xilè de l'Udinese, Alexis Sánchez (l'any passat al Palamós n'hi havia un amb aquest nom que ara juga amb el Peralada. No us confongueu).

A principi de setmana vaig fer, per primera vegada aquest estiu, la ruta de les tapes pel nucli antic. Cada vegada s'ofereix més qualitat i més bon servei. Els preus són, en la majoria dels casos, els mateixos que els anteriors estius. Una proposta del tot recomanable. El nou local, just darrera de les galeries Carme, i fruit de la fusió de l'"Urrun" i "Can Pixa" és per mí un dels millors, per no dir el millor. La resta, però, no desmereixen en absolut.

Les tapes, el Menú de la Gamba, la ruta Truman Capote amb el veler "Rafel", l'arribada de creuers, el Múseu de la Pesca, l'espai del Peix...PALAMÓS ESTÀ DE MODA. Altres pobles del costat, que abans s'ho menjaven tot, s'han de conformar a sortir als mitjans per l'operació "Snoopi"(uns controls de drogues, alcohol i armes que fan els Mossos i les policies locals). Que hi farem...

1 comentario:

Marina dijo...

Palamós està de moda amb tantes rutes... personalment trobo molt interessant aquesta que dius de Truman Capote i també la ruta de la Gamba de Palamós.

Visca Palamós!!

Salut!!