jueves, 28 de julio de 2011

COSES MEVES DEL DIJOUS 28 DE JULIOL DE 2011


Interessant sobretaula amb el propietari d'un reconegut restaurant de Palamós. El sector esta ben acollonit. Les reserves s'acaben, l'estiu de moment és fluix i la previsió es que bancs i caixes no renovaran les poliçes de crèdit (principal finançament de molts en els llargs i durs hiverns). Per cert aquesta sobretaula va ser després d'un gran dinar: Pernil ibéric Cinco Jotas, musclos de roca, sepiones, calamarcets, popets i per acabar escamarlans i gambes. Tot això regat amb un bon Rioja i una ampolleta de cava (gentilesa de la casa) No es que m'hagi tocat la loteria... senzillament un bon amic em va convidar a celebrar un esdeveniment. Va ser un dinar genial. Ja em toca de tant en tant.

Quins dos monumentals partits ha fet Tiago a Múnic. brutals. la falta de dimarts amb Iniesta, Sergio Busquets i la culminació de Tiago va ser per guardar a l'enciclopèdia visual del futbol, però es que el gol d'ahir amb el Bayern va ser de traca i mocador. Molts, com jo, varem pensar que l'Arsenal es confiti a Cesc, ja tenim a Tiago. Potser estem equivocats, però el millor entrenador del món no ha demostrat ser el millor fitxador del món o si?

Aquesta setmana he fet la primera entrevista al nou entrenador del Palamós Bertu Fernández. Tothom m'havia parlat molt bé d'ell i puc dir que te les idees molt clares. Per primera vegada l'entrenador del club és mes jove que jo (10 anys concretament). M'haure d'anar acostumant... L'entrevista sortirà aquests propers dies en diferents mitjans i el cap de setmana la penjaré en aquest bloc.

Dissabte a dos quarts de set presentació oficial de la plantilla i a dos quarts de vuit el primer amistós amb el Sabadell.

2 comentarios:

Un que havia tingut un Ibiza i després un Alfa Romeo 33 dijo...

Així no és veritat que t'havies fet vegà?

quark dijo...

Si el que et va convidar era l'amo del restaurant... potser es queixa amb raó...