viernes, 29 de julio de 2011

COSES MEVES DEL DIVENDRES 29 DE JULIOL DE 2011


Nou cap de setmana de futbol. Demà dissabte el Palamós fa la presentació oficial de la la plantilla 2011-2012. 10 jugadors segueixen: Joan Bayona, Miki Carós, Elies Martí, Eduard Subirana, Marc Vila, Joël Múrcia, David Cornellà, Jaume Duran, Ritxi Mercader i Adrià Quintanilla, mentre que s’han fitxat 9 futbolistes: Guitart, Giró i Revert (Llagostera), Barrera (Europa), Gusó (Farners), Cabratosa (Granollers), Sergi Romero (Guíxols) i David Cano (Cornellà juvenil). Després de la presentació, programada a dos quarts de sis de la tarda, jugaran el primer amistós de pretemporada amb el CE Sabadell (19:30 hores). La junta ha fixat el preu únic de 5 euros pels socis que hagin retirat l’abonament de la present temporada i 10 euros pel públic en general.

Cada dia m’agrada més Flash FM. L’emissora de Miki Moto i Carles Cuní és la referència “dance” de la ràdio actual. Fresca, jove, moderna, divertida, amb bones veus…A més els dissabtes fa programa el millor discjockei del món: El gran David Guetta. Per mí, 40 Principales esta a anys llum. De tota manera em quedo amb l’estil i la música de RAC 105. Soc un fanàtic seguidor de la música dels 80, que hi farem.

Aquest vespre estic convidat a una festa en un local de la Planassa. Veurem l’ambient que hi ha a la zona, després de la setmana horribilis (meteorològicament parlant) que hem patit a la Costa Brava centre. Ja donaré més detalls en el post de dilluns.

1 comentario:

La Juani de l'Hipercor dijo...

Flaix, amic Pere, FLAIX. Es deia FLASH quan feies els esports en el Crònia Nostra pels voltants del 1990.