jueves, 7 de julio de 2011

COSES MEVES DEL DIJOUS 7 DE JULIOL DEL 2011

El Palamós debutarà aquest any a Primera Catalana. Els altres dos debuts en una nova categoría van acabar amb l’equip palamosí com a campió. La temporada 87-88, amb Waldo Ramos i Emili Caballero, el Palamós va jugar per primer cop a l’història a Tecera Divisió i va ser-ne el campió després d’un apassionant frec a frec amb el Sant Andreu . La temporada següent (88-89) va debutar a Segona B i va tornar a ser-ne primer. El rival aleshores va ser l’Andorra. En el debut a Segona A (89-90) va assolir la millor classificació en les sis participacions a la categoría. Enguany sembla que és pot repetir l’història i a priori el rival pot ser el Figueres.

Parlant de Primera Catalana cal dir que la categoria fou creada l’any 1991 i el primer campió va ser el Palafrugell. Per la categoría hi han passat fins a 12 equips gironins, essent el Guíxols l’equip de Primera Catalana per excelencia amb 14 participacions. El darrer campió ha estat l’Olot. El campionat de lliga de Primera Catalana començarà el diumenge 11 de setembre i tindrà una sola plaça d’ascens directe. L’altre se la disputaran els segona classificats de cada grup.

Confirmat. El partit amistós entre el Llagostera i l'Espanyol és jugarà el dissabte 23 de juiol en el Nou Municipal de Palamós. L'horari encara s'ha de definir. El dimecres 20 l'Espanyol haura jugat a Palafrugell. També confirmat: L'amistós Palamós-Sabadell es jugarà el dissabte dia 30 de juliol.

Per acabar una recomanació cinematogràfica. Ahir vaig veure en DVD una comedieta francesa prou divertida: “Bienvenidos al norte”. Em va semblar una peli entretinguda. De l’estil del “sopar dels idiotes”.

No hay comentarios: