viernes, 8 de julio de 2011

COSES MEVES DEL DIVENDRES 8 DE JULIOL DE 2011



A la fotografia de Laura Avilés, el nou entrenador del Palamós Club de Futbol Bertu Fernández, el president Miquel Aguilar i el segon entrenador i preparador físic Jordi Sala.

El jugador del Girona Migue va renovar ahir contracte i jugarà una temporada més al club de Montilivi. Migue, amb més de cent partits al Girona i autor del gol que va donar l'ascens a segona divisió A, va celebrar la seva renovació a Palamós amb el seu representant i els ex-jugadors del Palamós Jito i Mario Fernández.

L'ex-jugador del Palamós Xavi Molas jugarà aquesta temporada amb l'Olot a Tercera Divisió. Xavi Molas, nascut a Camprodon i amb residència a Llanars, va ser un dels mítics jugadors d'aquell Palamós que va jugar la Copa del Rei amb el Betis. Molas era del grup de Sergio Pedregosa, Edu Aguilar o Sergio Garcia... Molas, format a la Masia del Barça, ha jugat a Segona B amb el Palamós, el Llorca i l'Oriola.

I un altre ex-jugador del Palamós, Carlos Gilabert, acabará la seva carrera esportiva a l'Alcanar de Segona Catalana. Gilabert era el capità de la Rapitenca equip amb el que ha marcat més de cent gols en la seva carrera esportiva. Gilabert va reforçar el Palamós en el mercat d'hivern de la temporada 2003-2004, recomenat per Juanjo Rovira, director del MIC.

No hay comentarios: