martes, 19 de julio de 2011

COSES MEVES DEL DIMARTS 19 DE JULIOL DE 2011



La plantilla del Palamós torna demà dimecres, a partir de les vuit del vespre, als entrenaments a les ordres del nou tècnic Bertu Fernández. 10 jugadors continuen de la campanya anterior: Bayona, Miki, Elies Martí, Subi, Marc Vila, Joël Múrcia, David Cornellà, Jaume Duran, Ritxi Mercader i Quintanilla, mentre que 9 són noves incorporacions: Guitart, Giró i Revert (Llagostera), Chicho (Manlleu), Narcis Barrera (Europa), Pau Gusó (Farners), Cabratosa (Granollers), Sergi Romero (Guíxols) i David Cano (Cornellà juvenil). Han Causat baixa Marc Vilà i Marc Casas (Farners), Alexis Sánchez (Peralada), Venzal (Santboià), Borges (Montanyesa, Lluís Micaló (Sporting Mahonés), Borges, Vichu, Javi Rodríguez, Àlex Torrent, Casagran i Ferran Corredor.

El Palamós ja te força definida la pretemporada. El primer amistós és jugarà el 30 de juliol amb el Sabadell en el Nou Municipal (19.30 H). El Palamós també ha confirmat que participarà en el Torneig de l’Estany els dies 10 i 12 d’agost. El dimecres dia 10 jugarà a les vuit del vespre enfront el Figueres la primera semifinal i en funció del resultat s’enfrontarà el divendres dia 12 al Banyoles o a l’Olot que disputen la segona semifinal (dimecres 10, 22.00 H). El Palamós està pendent de concretar un amistós el dissabte 6 d’agost al camp del Caldes, un a casa davant el Vic, el diumenge 14 d’agost i un altre amb el Llagostera el dissabte dia 20, data en la que és farà la presentació oficial de l’equip.

Ahir parlava de l’anunci de Sant Miguel i fà uns dies del d’Estrella Damm. Dos bones creacions publicitaries, just tot al contrari que el del Pan Bimbo amb Eduard Punset. Sembla una vulgar imitació del Crackovia. Pobre home quin trist paper li toca fer. El suspir final de Punset, és la cirereta a un gran despropòsit publicitari.

Totes les cadenes madrilenyes feien ahir referència a la tornada del Barça als entrenaments sense cap fixatge, cosa que pasa per primera vegada aquest segle. Tenen raó, però que pensin que els que s’han de reforçar són els altres (llegiu Madrid). Per alguna cosa som els Campions. De tota manera ja n’hi ha prou de caguerela amb el tema fixatges. Per cert un conegut em deia que el Madrid ha fitxat la quinta del Kebab.

3 comentarios:

quark dijo...

Un parell de comentaris... Mentre la SAN Miguel sigui SAN Miguel a casa només hi haurà ESTRELLA.

Segona coseta... Fa temps vaig deixar el blog1898... Ara intento mantenir la pàgina elmeuwebdelpalamoscf

PERE SUBIRANA dijo...

Molt bé Pere. Ja veus que he reactiva't el meu blog amb força. Cada dia som més. Ja farem un cerveseta...

quark dijo...

Pere??? Jo no em dic Pere... Però la cerveseta queda pendent... Et deia això del bloc perque no està actiu, però encara tens l'enllaç...