lunes, 18 de julio de 2011

COSES MEVES DEL DILLUNS 18 DE JULIOL DE 2011


A la fotografia, el darrer fixatge del Palamós, el defensa central de dinou anys David Cano, que és va formar al futbol base del Palamos i la última temporada ha jugat amb el Cornella de divisió d' honor juvenil. (Foto: Palamós Club de Futbol).


Amb aquest fixatge, la plantilla del Palamós sembla ja tancada amb 19 efectius. Per un equip que només juga una competició, és una xifra correcta. La mitjana setmanal de baixes, entre sancions i lesions, és normalment de dos o tres jugadors. Per tant, quedaran els 16 convocats i tots contents. A més sempre és pot incorporar algun reforç. Fins ara, us puc garantir que el ressó mediàtic del Palamós a Primera Catalana, és superior al de les últimes temporades a Tercera Divisió. Sembla que és millor ser cap de ratolí que cua de lleó.


El 31 de juliol neix El Punt Avui. És a dir el 30 de juliol la capçalera del degà de la premsa catalana d’ença la dictadura (l’Avui va apareixer el dia de Sant Jordi de 1976) desapareix o és fusiona amb El Punt, com ho volgueu. El 14 d’agost, el 9 esportiu de Catalunya pasarà a tenir un mínim de 40 planes i, a diferència d’ara, és vendrà independent d’El Punt. Serà el tercer diari esportiu de referència al nostre païs i l’objectiu es superar, en lectors i vendes, a Mundo Deportivo i Sport. No ho tindran gens fàcil amb la que està caient, però millor això que sortir amb una paginació de 8 fulls, com ara. Suposo que o tancaven o és reinventaven i han optat per la segona opció. Felicitats companys.



M’agrada el nou anunci de la cervesa Sant Miguel. La cançó “un lugar llamado mundo” enganxa. Gràcies a les campanyes d’Estrella Damm, la resta de marques s’han posat les piles per oferir una publicitat una mica més creativa. La publicitat efectiva és la que recordes i certament en recordo poques.



Avui el Barça torna a la feina, sense haver fet cap fixatge. Portem dies, setmanes, mesos parlant de Cesc, d’Alexis Sánchez, de Rossi, de Neymar i de moment… res de res.




No hay comentarios: