miércoles, 13 de julio de 2011

COSES MEVES DEL DIMECRES 13 DE JULIOL DE 2011


Els socis del Palamós Club de Futbol i de l’Unió Esportiva Llagostera que hagin renovat el seu carnet de la present temporada 2011-2012 hauran de pagar una entrada única de 10 euros per a presenciar el partit amistós que disputaran el Llagostera i el RCE Espanyol el dissabte 23 de juliol (18:45 hores, TV3) en el Nou Municipal de Palamós. Aquesta entrada única de 10 euros per a qualsevol lloc de l’estadi estaran a la venda des de dilluns 18 fins divendres 22 a les oficines del Palamós CF, de sis a vuit de la tarda.
Els preus per als no socis de Palamós i Llagostera serà de 20 euros la tribuna, 15 euros la general i 5 euros l’entrada infantil. A Palamós els no socis també podran adquirir les entrades a l’oficina municipal de Turisme. Aquest partit amistós de pre-temporada entre Llagostera i Espanyol està organitzat pel Palamós CF.

La junta directiva del Palamós ha previst una campanya de publicitat per potenciar la venda de carnets de soci per aquesta temporada 2011-2012. En el nou cartell publicitari és pot veure una gamba amb la samarreta del Palamós i les frases: “Fes-te soci”, “vine al camp” i “el Palamós és de tots”. El club ja ha posat a la venda els nous carnets per aquesta temporada al preu únic de 60 euros i un carnet VIP de 200 euros. Els carnets es poden retirar a les oficines de l’estadi de dilluns a divendres de sis a vuit de la tarda.

El Palamós C.F formara part del cartell de la propera edició del Torneig de l’Estany que organitza cada estiu el Banyoles. El cartell d’aquesta edició, que és disputarà els dies 12 i 14 d’agost, estarà format pel Banyotes, l’Olot, el Figueres i el Palamós. Un cartell d’alló més classic. Aquest torneig em porta bons records. Cada estiu hi anava a veure’l amb en Lluis Frou (el meu primer mestre radiofònic) i l’Albert (el meu amic). Recordo el Figueres de Paquito, la lesió de Rojo o les presentacions del torneig a bord de l’Oca (lógicament abans que s’enfonses). Segur que a més d’un, li han vingut records al cap. A mi moltissims…

A la fotografia el president del Palamós, Miquel Aguilar en primer terme a la llotja presidencial, en el Palamós-Espanyol de la pasada pre-temporada. (Foto: Pere Subirana).

6 comentarios:

Jaume dijo...

Canvis, canvis i més canvis...

quark dijo...

O la foto està retallada, o ets un pitoniso...

PERE SUBIRANA dijo...

Quark La foto no esta retallada. Senzillament el partit ja havia començat i la persona que era mes a prop de l'entrada a la llotja era en Miquel Aguilar. No es un tema de vidència sinó de tenir un bon arxiu.

Admin dijo...

Entrada infantil, 5 €... fins a quina edat està considerada infantil?

quark dijo...

Osti tu, que no et retrec res!!! Però no deixa de ser curiós que fesis aquesta foto...

Coro, crec que de 7 anys en avall no paguen.

El rei del Copacabana dijo...

Ostres, el que ha de fer l'Espanyol per emplenar. 10 euros una entrada!