lunes, 1 de agosto de 2011

COSES MEVES DEL DILLUNS 1 D'AGOST DE 2011


Molt bé el Palamós en el primer amistós de dissabte amb el Sabadell. Les bones sensacions i l’encert en els fixatges, van ser confirmades amb el joc, tot i la derrota per la minima, a dos minuts del final i de penal rigorós. Inicialment van jugar Bayona (va aturar un penal i va fer un partidàs), Narcis Barrera (va estar a punt de marcar un gol i va fer un altre partidàs) i Subi en els laterals. Giró i Cabratosa van ser els centrals. Chicho va jugar de pivot defensiu amb el jove Sergi Romero, d’organitzador. Les bandes van estar impecables amb Jaume Duran i Marc Vila, a la primera part, i Ritxi (va fer un pal) a la segona. Adalt Javi Revert (va fer un altre pal) i Guitart és poden inflar a fer gols. M’hi jugo un pesol (com diu el mestre Puyal) que d’aquests, vuit o nou seran titulars el dia 11 de setembre amb el Guíxols. Les tres categories és van notar poc. El primer amistós va ser de notable alt, però cal seguir treballant per arribar a l’excel.lent. Si les lesions respecten, podem disfrutar molt i molt.

Vaig veure el partit amb en Mario Robert (BTV i Barça TV) que esta de vacances i amb en Joan Danés. Just davant nostre, el pare d’en Xavi Hernández del Barça. En Mario, que el coneix, va estar parlant amb ell. Ens va dir que en Xavi esta bé de la lesió. Els culers podem estar tranquils. Aquests dies esta de vacances a Sant Antoni de Calonge, ja que que ha preferit venir aquí que anar a la gira americana del Barça, amb els seus fills. Vaig saludar en Joan Nieto i l’Eduardo Vílchez (coordinador de futbol de base del Palafrugell) que em va donar detalls del seu frustrat fixatge pel Palamós. De tota manera estic segur que algun dia entrenarà al Degà de Catalunya. A la llotja també hi havia el saltenc Delfí Geli. Recordo l’entrevista que li vaig fer quan jugava a l’At de Madrid i va debutar amb la selecció espanyola. A la grada, molta gent de Barcelona (de Sabadell vaja) i menys de la que pensava de Palamós. Caldrà feina, bon joc i resultats per engrescar els “futboleros”.

Abans del partit és va fer la presentació oficial de la plantilla. Un xic descafeinada i poc preparada. Sense parlaments i tothom més pendent de l’inici del partit amb el Sabadell que de la pròpia presentació. Dimecres a les vuit del vespre, nou amistós amb el Llagostera d’Oriol Alsina. Gran partit de pretemporada i mateixos preus. 10 euros pel públic i 5 pels socis.

1 comentario:

En Joan Girona encara mou la cama dijo...

Crec que el Palamós l'any que vé t'hauria de contractar com a speaker pel dia de la presentació. S'hauria de fer de nit, a l'estil Joan Gamper, amb focs d'artifici i amb canons que ill.uminessin la sortida dels jugadors.