martes, 2 de agosto de 2011

COSES MEVES DEL DIMARTS 2 D'AGOST DE 2011



Els jugadors del Palamós Xavi Giró, Francesc Guitart i Javi Revert s’enfrontaran demà dimecres al Llagostera, en el que serà el segon amistós d’aquesta pretemporada. Tots tres van viure, la pasada temporada, l’històric ascens de l’equip d’Oriol Alsina a Segona B. El partit començarà a les vuit del vespre al Nou Estadi i segur que serà una mica especial per a tots tres.
A la fotografia de l'esquerra Francesc Guitart i a la dreta Javi Revert.
(Fotos: Palamós CF)

Molt “xulo” el nou polo blau cel que va lluir el cos tècnic del Palamós en la presentació de l’equip aquest dissabte. Llastima que, a la fotografia oficial, hi havia gent que no el portava. La foto en questió, pel meu gust, és una mica “nyap”. Però ja se sap alló que per gustos…

He començat a llegir un nou llibre que promet. Es tracta de “vint-i-cinc anys i un dia”. Reflexions d’un advocat penalista. L’autor és Carles Monguilod, un dels més prestigiosos i mediàtics lletrats gironins. Els primers capitols són genials i encara he d’arribar a la detenció del Vaquilla, el Naufragi de l’Oca o el segrest de la farmaceutica d’Olot, per posar només tres exemples de casos que ha portat. Aquesta primavera vaig escoltar en Monguilod per la ràdio (ara no recordo quina emissora era) i em vaig dir que aquest estiu el llegiria. Fa reflexions prou interessants i explica situacions curioses viscudes tant per ell com per d’altres companys de professió. Un altre llibre molt recomanable per aquest estiu.

A partir d’avui he decidit acabar el meu post amb la frase del dia. Sempre seran de personatges històrics i prou coneguts, però la d’avui malauradament és meva (mes que res per començar fluixet i anar pujant el nivell).

I per acabar la frase del dia: “Cada cop em costa menys reconeixer els imbècils i coneixer bona gent” (Pere Subirana. Lliure pensador).

1 comentario:

Des de la platja de "Copacabana" dijo...

Hi ha un llibre de cites i frases molt interessant que potser et pot fer servei. Busca en el Google i posa entre cometes: "Mil pensamientos para vivir mejor".