viernes, 12 de agosto de 2011

COSES MEVES DEL DIVENDRES 12 D'AGOST DE 2011



De bon matí m'he trobat dos personas que van anar dimecres a Banyoles i van veure en directe el derbi Palamós-Figueres 3-0) del Torneig de l'Estany. M'han explicat el gran partit que va fer l'equip de Bertu Fernández i que els comentaris de la gent comencen a ser molt positius. Les bones sensacions que vaig tenir amb aquest equip des de el primer dia s'estant cumplint. Avui a dos quarts d'onze es juga la final amb l'Olot de Tercera Divisió i diumenge a les set de la tarda ens visita el Vic de la mateixa categoria. Ja se que ara no son importants els resultats, però tot ajuda. L'UE Olot, que jugarà el Trofeu Gaspar Matas el dissabte 20 d'agost (18.30 h), ha guanyat en quatre ocasions el Torneig de l'Estany. L'última victòria va ser en la pasada edició, per tant avui juguem contra l'actual campió.

A la fotografia del company Sergi Cortés l'equip inicial que va presentar dimecres Bertu Fernández amb el Figueres. Adalt: Bayona, Barrera, Giro, Marc Vila, Chicho i Guitart. Abaix: Jaume Duran, Sergi Romero, Elies Marti, Subi y Pau Guso. L'equip fa pachoca i això que tenim jugadors tocats com Joël Múrcia, Javi Revert o Ritxi Mercader, que dimecres al matí va patir un petit accident domèstic.

Ja tenim perfilat el substitut de Miki Carós. Es tracta d'un nano jove que havia jugat als equips inferiors del Barça (tota una garantia). De moment esta a prova i potser jugarà uns minuts diumenge contra el Vic. La setmana que vé podria tancar-se el fixatge.

En les sobretaules s'aprenen moltes curiositats us ho garanteixo. N'explicaré una de ràpida. Resulta que uns paios americans molt "catxondos" van fer un experiment. Van contactar amb els millors inversors de borsa i els hi varen donar un quantitat x per invertir. Seguidament van agafar micos del zoo i van fer que assenyelissin diferents valors de la borsa i van invertir-hi la mateix quantitat x. Resultats els micos van guanyar molts més aclers amb les inversions que els grans brokers americans. Sempre he dit que no entenc ni un borrall d'això de la borsa.




No hay comentarios: