jueves, 1 de septiembre de 2011

COSES MEVES DEL DIJOUS 1 DE SETEMBRE DE 2011


La campanya de socis del Palamós CF 2011-2012 te una nova imatge ben curiosa. Es tracta de la tradicional Gamba de Palamós que aquest any es presenta com l'imatge del poster del Degà de Catalunya. La Gamba de Palamós apareix vestida amb una samarreta del Palamós, xutant una pilota i dient "fes-te soci". Sobre un fons groc, tambè s'hi pot llegir: "Vine al camp. El Palamós es de tots". La campanya te com a objectiu arribar al miler de socis que s'ha proposat la nova junta directiva presidida per Miquel Aguilar. De moment el club ja ha venut prop de 400 carnets. El preu d'un carnet de soci per aquesta temporada es de 60 euros. També s'han posat a la venda uns carnets VIP al preu de 200 euros.

El proper diumenge 11 de setembre, coincidint amb la Diada Nacional de Catalunya, s'estrenarà una nova temporada del programa "Futbol a Radio Palamós". El programa que inclou la retransmissió integra de tots els partits de lliga que jugui el Palamós CF, tant a casa com a fora, tindrà aquest any noves seccions i nous components de l'equip d'esports. Continuem en Ramon Ribas, la Laura Avilés, l'Oscar Fraile i el mateix que escriu això. S'incorporenen en Marc Sureda i en Guillem Cantorné. Ha causat baixa en Raimon Trujillo que el tindrem tot l'any com a corresponsal a Alemanya. Les noves seccions del programa seran: "Històries del Degà". Explicarem històries i fets que ha viscut el nostre club en els seus 113 anys d'història. "Que s'ha n'ha fet de ..." en la que entrevistarem un ex-jugador o ex-entrenador del Palamós CF i "Coneguem els nostres jugadors" en la que els membres de la plantilla palamosina respondran a un qüestionari de 15 ràpides preguntes.

Sabieu que del famós canon que volen fer pagar a les emissores de ràdio, els clubs només rebran el 15 per cent. El 85 per cent restant aniria a parar a la butxaca de l'impresentable Roures. Tot plegat es inadmisible i incomprensible. Que un sol paio tingui el poder i el control del futbol espanyol es de roures... volia dir de riures.

I per acabar la frase del dia: "La estadística és una ciència que demostra que si el meu veí te dos cotxes i jo cap, els dos en tenim un". George Bernard Shaw (1856-1950) Escriptor irlandés.

No hay comentarios: