jueves, 15 de septiembre de 2011

COSES MEVES DEL DIJOUS 15 DE SETEMBRE DE 2011


Diumenge el Palamós juga al camp del Ripollet a les dotze del migdia. Segons em va dir Bertu Fernàndez a la pretemporada, Palamós, Figueres i Ripollet són els principals favorits al títol de Primera Catalana i per tant a l'ascens a Tecera. El Ripollet, no ha passat mai de Pimera Catalana i te un pressupost de 148.950 euros. D'aquests 56.000 corresponen a les nómines del primer equip segons la seva Web oficial. Amb aquests números els jugadors han de cobrar una mitja de 250 euros. Em sembla poc. Molt poc.

Vam debutar contra el Guíxols i diumenge anem a Ripollet. Ni Ràdio Sant Feliu ni Ripollet Ràdio donen els partits dels seus equips en directe. Una verdadera llastima que alguns directors, coordinadors i reponsables d'emissores municipals no li donin cap importancia a les retransmissions esportives. Ja anirem repassant cada setmana aquest tema.

Diumenge Futbol a Ràdio Palamós anirà a Ripollet, a la comarca del Vallès Occidental. Ripollet te una superfície de 4,3 km quadrats i una població de 37.151 habitants (l'any 2010). El seu alcalde es Juan Parralejo Aragoneses (PSC). Per tant es mes petit que Palamós, però te el doble de població. Com a Palamós governen els socialistes.

I per acabar la frase del dia: "A la vida hi ha tres tipus de persones: Els que saben comptar, i els que no". (Homer Simpson).

No hay comentarios: