miércoles, 14 de septiembre de 2011

COSES MEVES DEL DIMECRES 14 DE SETEMBRE DE 2011


Javi Revert espera ser una peça clau en el retorn a Tercera Divisió. Javi Revert, que té 24 anys, ha marcat més d'una trentena de gols a la Tercera Divisió en les darreres quatre temporades. Les últimes temporades ha jugat amb el Llagostera tot i que, ara fa un any, va fitxar pel Santboià, a Segona Divisió B. Al desembre, però, va tornar al Llagostera, club que li va comunicar que no el renovaria a finals de la pasada campanya. Revert és el principal referent atacant de l'equip, juntament amb Francesc Guitart. Diumenge amb el Guíxols va fer dos gols i ja es el pitxixi de l'equip. Per cert el trofeu al màxim golejador de Ràdio Palamós torna ha estar patrocinat per Can Paco. Foto: Sergi Cortés.


El Palamós està pendent de la resolució del Comité de Competició de la Federació Catalana sobre els incidents del partit contra el Guíxols. El Palamós espera que el sancionin amb una multa econòmica i que el partit es doni per acabat amb dos a un. De fet seria el més just, tot i que crec que s'hauran de jugar els set minuts que falten.

Colpidor el llibre-cómic que estic llegint: "15 años en la calle" de Miguel Fuster. Es la història d'un indigent que ha s'ha reinsertat gràcies a la Fundació Arrels. Els dibuixos i les reflexions son impressionants.

I per acabar la frase del dia: "Lo importante no es saber, sino tener el teléfono del que sabe". (Anònim). Jo la penjaria a l'entrada de les facultats de periodisme.

No hay comentarios: