martes, 13 de septiembre de 2011

COSES MEVES DEL DIMARTS 13 DE SETEMBRE DE 2011


Ja aviso que no penso parlar ni un segon més de l’incident de diumenge en el Palamós-Guíxols, malgrat els molts comentaris que s’han generat a les xarxes socials. La gent que estava al camp ho va veure tot i ho pot valorar. Nosaltres (Futbol a Ràdio Palamós) ens va limitar a explicar-ho el millor que vam poder. A l'imatge de Sergi Cortés una jugada del Palamós amb Subi i Ritxi Mercader com a protagonistes.

De tota manera i com simple reflexió us diria que quan un s’equivoca i l’error surt reflectit als mitjans el més fàcil es “culpabilitzar al missatger”. Que hi farem. Ha passat, passa i continuarà passant. La segona reflexió és que la Penya Sport ha donat exemple d’implicació, suport incondicional, fidelitat i civisme en tots els camps de futbol d’arreu d’Espanya. Un error el tenim tots, però una llarga i excel.lent trajectòria com ells no tants.

El fixatge de Javi Revert ha estat un encert monumental. Hi ha futbolistes que tenen gol, que viuen del gol i estan casats metafòricament amb el gol. En Revert es un d’ells. El partit de diumenge també em va servir per confirmar el gran encert en la resta dels fixatges (Barrera, Chicho, Cabratosa, Sergi Romero…). Aquest equip, tot i no haver jugat gaire bé, te caràcter i un parell de pebrots per remuntar un partit que perdien injustament. El guió de diumenge l’haviem vist moltes vegades les últimes temporades i sempre tenia el mateix final. Del drama hem passat a l’épica. Ja era hora.

Molt gran el primer programa de la temporada del Crackovia. La comunicació on line de Sergio Ramos i Guti va ser genial. Recordeu que el Pin de Ramos es Pam. Així doncs Pin Pam Pin Pam Pin Pam…

I per acabar la frase del dia: “Estos son mis principios. Si a usted no le gustan, tengo otros”. (Groucho Marx.).

Nota de l’autor del blog: Normalment la frase del dia no va associada al contingut del post, tot i que algunes vegades si.

No hay comentarios: