domingo, 11 de septiembre de 2011

COSES MEVES DEL DILLUNS 12 DE SETEMBRE DE 2011



Per norma, i els que hem seguiu ja em coneixeu, no acostumo a regalar elògis gratuïts a ningú, més aviat tot el contrari. Avui farè una excepció per destacar el magnífic treball que fa l'eficient delegat del Palamós CF Anton Suñer. Esta al dia del reglament, coneix àrbitres, delegats, directius... Es tot un professional. En els lamentables fets d'ahir a l'estadi va estar una vegada més impecable. Ub bon delegat es tant o mes important que un bon entrenador o un bon preparador físic. A més ara, tambè fa d'assesor d'imatge del president i si no mireu la fotografia. De veritat l'Antón es un autèntic crack.

Ho penjat a Facebook i ho reitero aquí. Sobre els incidents d'ahir a l'Estadi l'única realitat objectiva es aquest titular: "Dos persones, fàcilment identificables, salten al camp a falta de tres minuts i l'àrbitre suspen el partit". Tot el demes son opinions subjectives. La meva subjectiva opinió es que tot plegat va ser LLEIG. MOLT LLEIG.

I per acabar la frase del dia: "Hay que conseguir dos grandes objectivos: ser felices y ser buenas personas". (José Antonio Marina aquest dissabte al Via Lliure de Rac 1).

No hay comentarios: