sábado, 10 de septiembre de 2011

COSES MEVES DEL DISSABTE 10 DE SETEMBRE DE 2011


El Palamós Club de Futbol debuta demà diumenge a la lliga de Primera Catalana, rebent al Nou Estadi Municipal la visita del Guíxols. Bertu Fernández te les baixes de Francesc Guitart i Pau Gusó i el dubte de Xavi Giró, que molt probablement jugarà. El Palamós afronta aquest primer partit i el primer derbi de la temporada carregat de moral i optimisme, però amb un gran respecte cap al rival. Segons Bertu Fernández: "Serà difícil. Al ser el primer partit sempre hi ha un pel més d'ansietat. A més es tracta d'un derbi i això ja fà que sigui diferent. Del rival, el Guíxols, Bertu ha dit que: "el Guíxols te diversos jugadors experimentats i nanos joves amb molta qualitat que segur que ens posaran les coses molt difícils". A les files ganxones destaca la presència de l'ex-palámosí Sergio Pedregosa (a l'imatge en la seva etapa al Palamós de Piterman). Per cert si voleu veure una entrevista amb en Sergio Pedregosa aneu a aquesta pàgina http://www.tribunaganxona.cat/detall.asp?id=1097

El partit entre el Palamós Club de Futbol i l'Ateneu Esportiu Guíxols es juga demà diumenge, a partir de les cinc de la tarda, al Nou Estadi Municipal amb arbitratge de Hèctor Robas Bondia (Baix Llobregat). Jo aposto per aquest onze: Bayona, Elies, Chicho, Cabratosa o Giró, Subi; Ritxi, Cornellà, Sergi Romero, Barrera, Revert i Jaume duran. Com a suplents Giró o Cabratosa, Marquez, Marc Vila, Joël Múrcia, Berni, Cano i Quintanilla. Estan lesionats: Guitart i Pau Gusó.

Ahir al vespre la plantilla es va fer la fotografia oficial de la temporada. Segur que quedarà molt xula. Ja la veureu la setmana que vé. A poques hores d’iniciar la competició vaig detectar molt bon ambient a la plantilla i, el més important, un gran sentit de la responsabilitat. Tots saben de l’importància de començar bé la temporada.

La pàgina web “elmeuwebdelpalamoscf” esta feta per l’actual directiu i gran aficionat, Albert Dalmau. La pàgina es bona i amb un diseny atractiu. Serveixi també la felicitació per la web oficial del club que fà el secretari Xavi Oliver. Una web fàcil i sempre activa. En xavi també ha creat el perfil de Facebook. El club ja te mes de 4000 amistats. Tot un éxit. Felicitats Xavi.

Una representació de la Penya Barcelonista de Palamós, encapcelada pel seu president Salvador Reynaldos “Plaja” i el vicepresident Jaume Serra son avui a San Sebastià per veure en directe, a Anoeta, el partit del Barça al camp de la Real Societat. Espero que vegin un gran espectacle i molts gols del nostre Barça. Puc dir que he estat moltes vegades a Sant Sebastià i es tracta d’un dels millors desplaçaments de la temporada.

I per acabar la frase del dia: “La inteligencia militar es una contradicción en los términos”. (Groucho Marx)

No hay comentarios: