viernes, 9 de septiembre de 2011

COSES MEVES DEL DIVENDRES 9 DE SETEMBRE DE 2011


Avui en aquest blog comencem una nova secció que us acompanyara tots els divendres. Es tracta de "Que s'ha n'ha fet de ..." en la que explicarem que fan actualment ex-jugadors i ex-entrenadors del Palamós CF. Els diumenges en el programa Futbol a Radio Palamós, a la mitja part del partit del Palamós, emetrem l'entrevista. I Per començar Antonio Puche Vicente(Yecla -Murcia- 2 de agosto de 1972). Va jugar dos temporades al Palamós(93-94 i 94-95). Ha estat l'únic jugador del Palamós que ha estat màxim golejador de Segona A. Va ser la temporada 94-95 -la del descens de Segona A a Tercera- en la que va fer sis gols en un mateix partit contra el Leganés. Actualment és el segon entrenador de l'Hercules que dirigeix Juan Carlos Mandiá -exjugador del Celta i de l'Espanyol-. Antonio Puche o Puche II com el coneixiem es va treure el títol nacional d'entrenador una vegada es va retirar l'any 2004 al Linares. Puche II com a jugador va debutar amb només 16 anys a Primera Divisió a l'Elx amb Ladislao Kubala. Va ser internacional sub-16. Com a tècnic de 2005 a 2007 va ser el director Esportiu del Cádiz CF, i la temporada 2007/08 del Xerez CD. La temporada 2008/09 va fitxar per l'Hércules CF com a segon de Juan Carlos Mandiá. La temporada 2009/10 va entrenar al Racing de Santander (fotografia) també com a segon de Mandiá. La temporada 2010/11 va entrenar al CD Tenerife, novament com ajudant de Mandiá. I aquest passat mes de juny tots dos van tornar a l'Hercules d'Alacant, on tenen com entrenador de porters a un altre ex-palamosí, Josep Ramon De La Fuente, del que en parlarem un altre divendres.

Som a dos dies de començar la lliga. Aquest estiu s’ha fet molt llarg. Des de el descens al camp del Vilafranca ja tenim ganes que això torni a començar. El debut fà patxoca. Un derbi amb el Guíxols diumenge a les cinc de la tarda. Diria que el camp presentarà una gran entrada i veurem un bon partit. Tant de bó no m’equivoqui.

Impressionant, impecable, colpidor, emocionant… i tots els adjectius qualificatius superlatius que volgueu afegir per valorar el discurs d'ahir de Pep Guardiola en el moment de rebre la medalla d’Honor del Parlament de Catalunya. En Pep és un magnífic comunicador. Sap transmetre i sap arribar a la gent. Aquest tipus de discurs quan t'entreguen un premi son normalment una porqueria. Llafiscosos i ensopits. Ahir en Pep -futur president del Barça i qui sap si de Catalunya- va donar una gran lliçó de retòrica (de gran i bona retòrica) als polítics que estaven asseguts a l'auditori del Parlament. Si senyor Pep.

I per acabar la frase del dia: “Aquest és l'objectiu: l'esforç, el treball. No hi ha res millor a fer, i és l'únic que s'ha de complir”. (Josep Guardiola)

No hay comentarios: