miércoles, 7 de septiembre de 2011

COSES MEVES DEL DIMECRES 7 DE SETEMBRE DE 2011



Sensacional el disseny que ha fet la Penya Sport (crec que es per unes xapes). Una tintorera bebent cava amb l'escut del Palamós i fumant un bon puro (Suposo que un Montecristo). No us recorda a un ex-president del Barça aquest estiu navegant per aigües del meditarrani. L'imatge l'he agafat directament del Facebook de Paka Molina, un dels paios mes actius de la penya.

El Palamós va ser ahir doblement protagonista al Punt Avui i al suplement de futbol Català del diari Sport. Al Punt tota una pàgina dedicada al nostre club. En el suplement de Sport va sortir el calendari i les plantilles de Primera Catalana, amb una foto del Palamós a la portada. A l’interior sortia el poster de la gamba, que és l’imatge de la campanya de socis d’aquesta temporada. Per cert, si teniu qualsevol informació o curiositat futbolística que penseu que mereix sortir en aquest suplement de Sport (sigui de l’equip que sigui) no dubteu, i em feu arribar un e-mail. Aquest any m’encarrego de coordinar les informacions del futbol gironí d’aquest suplement de l’Sport.

Cada dia m’agrada més com juga Sergio Busquets. Ho fà bé en qualsevol posició. Ahir amb la selecció espanyola, jugant de central, va tornar a estar impecable tot i que el rival era la “penya bufanda”. Es posiciona bé, toca de primera, juga amb criteri i rectifica errors dels companys. Es cert que els que brillen son Xavi, Iniesta o Cesc, però en Busi és un autèntic crack. No oblideu que en el seu moment li va pispar la titularitat a Touré. Ahir Espanya va marcar sis gols però podien haver estat dotze. Dilluns escoltant la prèvia del partit a Rac 1, van fer una pregunta que em va agradar. Coneixeu algú que hagi anat de vacances a Lietchestein? Jo no.

Per fí s’acaba la porqueria de la programació televisiva de l’estiu. Tornen dos de les meves teleseries preferides, les dos de TVE. Aguila Roja i Cuentame. I parlant de tele dos recomanacions. Dinant miro sovint el programa d’Alfons Arus a 8 TV. Molt entretingut. I sopant el Intermedio amb el Gran Wyoming i la seva troupe. Humor inteligent, abans d’anar al llit a escoltar "El tu diràs" de Rac 1.

I per acabar la frase del dia: “El futur ens tortura, i el passat ens encadena. Per això se'ns escapa el present. (Gustave Flaubert).

No hay comentarios: