domingo, 16 de octubre de 2011

COSES MEVES DEL DIUMENGE 16 D'OCTUBRE DE 2011


Tot i la derrota del Palamós dissabte al camp de l'Avià la jornada no ha anat tant malament, més aviat al contrari. De fet si arribem a guanyar ara seriem líders amb 13 punts. Quina llastima. De tota manera cal veure el got mig plé i estem a només dos punts del sorprenent nou líder que és ni més ni menys que l'Avià, el nostre botxi de dissabte. Diumenge que vé cal guanyar al Cerdanyola i esperar que la resta de resultats ens afavoreixin. ara mateix la cosa esta així:

1 UE Avià 12 Punts
2 UE Vilassar de Mar 12 Punts
3 CP San Cristóbal 12 Punts
4 CF Peralada 11 Punts
5 UE Figueres 11 Punts
6 UD San Lorenzo 11 Punts
7 UD Atlético Gramanet B 10 Punts
8 CF Mollet UE 10 punts
9 Palamós CF 10 Punts

No em direu que l'imatge d'en Sergi Cortés que il.lustra el post d'avui no es bona. D'esquerra a dreta: El mister Bertu Fernández, el seu ajudant Jordi Sala i el delegat Anton Suñer a la banqueta (sembla de fusta de la bona) del camp de l'Avià. El senyor del bigoti del darrera es en Ramon Tomàs Lladó, popularment conegut com en "Roco". És vocal de la junta directiva i acompanya moltes vegades a l'equip. No us fa pensar aquesta foto en un altre que s'ha fet molt popular. La del dia del dit a l'ull de Mourinho a Tito Vilanova. No us heu fixa't que a darrera també surt un tio amb bigoti. Curiosament aquell de la foto del Camp Nou és de Palamós. És un empleat del Barça que va neixer a Palamós i que va marxar molt nen (amb 5 anys) a Barcelona. No m'invento res. M'ho va explicar aquest estiu el meu company Mario Robert (Barcelona TV) que esta molt ben informat. Aquí teniu la foto. Conclusió: Els homes de bigoti sempre es posen darrera per sortir a la foto.


Aquest migdia he escoltat una sensacional entrevista de la Rosa Badia (Cadena Ser) al Pare Manel en el programa "Tot és Comèdia" de Ràdio Barcelona. Amb gent com el Pare Manel el número de fidels a l'esglesia es multiplicaria per deu, per vint o per cent. Segur. El problema es que de "pares manels" en una esglèsia antiga i casposa n'hi han molt pocs. No es gens estrany que el gran Pepe Rubianes (segur que els d'adalt s'estant partint de riure amb ell) sempre l'ajudes en tot el que podia. En un altre ocasió l'havia escoltat parlar amb en Fuentes a Catalunya Ràdio i vaig treure unes conclusions molt similars. Volem una esglèsia plenes de "pares manels". Volem a gent com ell.

I per acabar, com sempre, la frase del dia: "Hem après a volar com els ocells, a nedar com els peixos, però no hem après l'art de viure junts, com a germans".(Martin Luther King.

No hay comentarios: