sábado, 15 de octubre de 2011

COSES MEVES DEL DISSABTE 15 D'OCTUBRE DE 2011


Novament buscant i rebuscant fotografies a l'arxiu m'he trobat amb aquesta joia fotogràfica de mitjans dels vuitanta. Es l'equip de Ràdio Palamós que va cubrir les eleccions municipals de 1986. Segur que en coneixereu a molts !!!

El Palamós Club de Futbol visita avui el camp de l’Avià, amb l'objectiu d'acostar-se una mica més al liderat del seu grup de Primera Catalana. De fet el Palamós intentarà allargar a quatre les jornades sense perdre. Els palamosins visiten a un dels dos equips que encara no han perdut cap partit i que tenen un punt menys que els de Bertu Fernández, Una victòria davant els barcelonins suposaria que el Palamós dormís avui com a líder a l'espera dels resultats de demà diumenge. El probable onze serà: Bayona, Elies Martí, Subi, Chicho, Cabratosa, Cornellà, Sergi Romero, Ritxi, Marc Vila, Javi Revert i Guitart.

El Palamós visita avui Avià, un petit poble del Berguedà de només 1.847 habitants que sempre ha sentit una gran passió pel món del futbol, de la mateixa manera que passa a la resta de la comarca. El fet que sigui tan petit ha provocat que alguns dels jugadors que configuren els equips no siguin d'Avià, sinó que visquin als pobles de la rodalia, com per exemple Manresa, Sallent o Torreig.

No hay comentarios: