viernes, 14 de octubre de 2011

COSES MEVES DEL DIVENDRES 14 D'OCTUBRE DE 2011


Avui buscant i rebuscant fotografies en el meu arxiu personal m'he trobat amb aquesta foto inèdita d'un reportatge que vam fer fa un parell d'anys amb en Waldo Ramos, en Jordi Condom, l'emili Caballero, en Joaquin Hortal i en Kelo Martí. La foto no és va arribar a publicar mai. Per sort, per això esta aquest blog. No em digueu que no es divertida.

Soc un usuari habitual de la biblioteca de Palamós i cal dir que el servei en tots els sentits es impecable. De tota manera cada tarda, cap a les cinc coincidint amb la sortida dels col.legis, el merder de soroll i crits és insoportable. Un espai de lectura i recerca en l’estudi s’ha convertit en una autèntica guarderia. No vull extendre’m molt en el tema ja que algú em podria dir que soc un racista i no es així, però més d’una familia segur que deu pensar que biblioteca en castellà vol dir “lloc on guarden nens”. De fet millor que els nens estiguin a la biblioteca que al carrer, però calladets, collons !!!

Demà dissabte a partir de dos quarts de cinc de la tarda fem una nova edició de “Futbol a Ràdio Palamós”. Amb la transmissió del partit Avià-Palamós amb Ramon Ribas i Oscar Fraile i informacions complementàries del partit de bàsquet que jugarà l’Alupu Palamós a la pista del Cabrera. No us perdeu el test de 15 preguntes al delegat del Palamós, Anton Suñer ni el nou capítol de Històries del Degà amb Guillem Cantorné. Som el programa de la ràdio més escoltat per internet (segons les punxades de la gent per escoltar el programa en directe). Cal dir que no disposem de dades de la ràdio convencional però fent una senzilla regla de tres, suposo que també som els números 1. Moltes gràcies a tots.

I per acabar la frase del dia: ”La televisión ha hecho maravillas por mi cultura. En cuanto alguien enciende la televisión, voy a la biblioteca y me leo un buen libro”. (El gran Groucho Marx).

No hay comentarios: