jueves, 13 de octubre de 2011

COSES MEVES DEL DIJOUS 13 D'OCTUBRE DE 2011



L'Artur Mas ha escrit en el seu Facebook que. "a les 9 del vespre, seré investit Confrare d’Honor de la Confraria del Cava de Sant Sadurní d’Anoia". El meu immediat comentari ha estat el seguent: "Suposo que l'ampolla de cava serà un "benjamin", tot seguint la seva política de retallades". Salut President.

Dos noticies de futbol que m'han fet gràcia: "Els rebesavis del davanter del Barça Leo Messi i de l'actual jugador del Roma Bojan Krikic eren germans i originaris de la població del Pla d'Urgell, el Poal". Una altre de bona es que "el defensa basc l'Athlètic de Bilbao Fernando Amorebieta va marcar l'únic gol de Veneçuela contra l'Argentina".

A tot això el Palamós juga dissabte a les cinc de la tarda al camp de l'Avià, a la comarca de Berga, en el desplaçament mes llarg de la temporada (uns 200 quilòmetres). Avià, terra de bolets i bons embotits. Un desplaçament aconsellable. Us faig saber quatre dades sobre Avià: Població a 1/01/2010: 2.223 habitants. Altitud: 693 m. Superfície: 27,14 Km². Nuclis de població: Graugés, Obiols, la Plana, barri de la Creu i Molí del Castell. Comarca: Berguedà. Àmbit territorial: Comarques Centrals. Província: Barcelona.



L'UE Avià ha jugat sempre en categories regionals. En cinc temporades va passar de Tercera a Primera Regional. La temporada 2009/10 va pujar a la Regional Preferent i enguany juga a Primera Catalana per la reestructuració de categories. Segons la Web del poble, el futbol és l'esport més destacat.

I per acabar la frase del dia: "Una noche estaba acostado en mi cama viendo
las estrellas, y me pregunte: ¿Donde diablos está el techo?" (Anònim).

No hay comentarios: