lunes, 10 de octubre de 2011

COSES MEVES DEL DILLUNS 10 D'OCTUBRE DE 2011


El retorn del derbi empordanès vuit temporades després i a Primera Divisió Catalana va generar un bon ambient a Palamós i un enfrontament anivellat, de qualitat més aviat pobra i d'escasses ocasions de gol. Aquest crec que seria un encertat resum del Palamós-Figueres que vam viure aquest diumenge a l'estadi.

Coincidint amb el derbi, gran retransmissió de "Futbol a Ràdio Palamós". El retorn del periodista figuerenc Pitu Anaya a les ones ha estat extraordinari. Francesc Guitart (pare) i Jordi condom han estat els comentaristes convidats. En Pitu va ser el gran animador de la retransmissió. Els grans professionals com ell haurien de seguir sempre al peu del canó. En el seu cas no serà per ganes ni experiènicia, senzillament no li han fet cap oferta interessant des de que va deixar la Cope aquest passat mes de juliol. Em fot i molt que gent de ràdio de tota la vida com en Pitu estiguin fora de circulació i en canvi desterminats trepas i llepaculs els vegi en llocs directius. Molt injust, però segur que aviat tornarà el gran Pitu Anaya.

M'agrada el logo que ha fet la Penya Sport per aquest derbi de diumenge.


Veig que tothom té por dels mitjans. I si no perque collons no retallen els pressupostos de TV3 i Catalunya Radio i d'altres mitjans de comunicació públics i en canvi retallen Sanitat i Ensenyament. Sabeu que la produntora del senyor Manel Fuentes esta cobrant un paston per fer els matí de Catalunya Ràdio quan a Catalunya Ràdio hi han professionals qualificats que cobren per fer passadisos. Això ho vaig viure jo a principis dels 90 a RNE. Es molt trist. I la "xarlotada" de les ambaixades que es van inventar quatre il.luminats de ERC. Es per llogar-hi cadires.

I per acabar la frase del dia: "Solicito novia con automovil. Interesadas mandar foto del automovil" (un anunci de tants que hi han penjats pel carrer. El que ho va escriure tambè estava una mica penjat)

No hay comentarios: