miércoles, 19 de octubre de 2011

COSES MEVES DEL DIMECRES 19 D'OCTUBRE DE 2011


Quina punyetera mania que te la gent amb el mal temps. Que ningú es preocupi que de mal temps em tindrem molts mesos. L'hivern és molt llarg. Massa llarg. Per tant disfrutem d'aquesta magnífica tardor i no toquem més els nasos. Aquesta foto de l'hemeroteca de Ràdio Palamós correspon a tempesta d'estiu a Palamós i esta dedicada a tots els que desitgen que faci mal temps. Cony que s'en vagin al Pol Nord. Només m'agrada la fred i les pluges de tardor per poder menjar bolets. De tota manera sacrifico tots els bolets que m'hagués cruspit per la bonança meterorologica d'aquest dies.

He llegit al Mundo Deportivo d'avui un article del periodista Xavi Bosch sobre Bojan. En resum explica que els deus i els egos que el noi va trobar-se al en arribar al vestidor blaugrana li han acabat passant factura. En Xavi Bosch explica en el seu article que en un ocasió l'imbecil de l'Ibra li va preguntar a Bojan si creia en Deu i el de Linyola li va respondre que si. Ibra li va contestar, doncs així creus en mí. Impressionat.

El camp del Palamós esta en tractament perque sembla que l'herba ha agafa't alguna malaltia. Per aquest motiu l'equip juvenil de la Fundació va jugar aquest dissabte a l'annexe. El canvi va ser positiu ja que va guanyar el primer partit del campionat a casa. De tota manera esperem que mai el tinguem com aquest altre...

Des de dissabte es pot visitar l’exposició de fotografia que commemora els 50 anys de bàsquet a Palamós. Aquesta mostra es podrà veure fins al 13 de novembre a la Sala Polivalent de La Gorga.

Els directius del Barça han rebut unes caixes de cervesa txeca de part dels directius del Viktoria Pilsen. Salut i força al ...

No hay comentarios: